Qapitala Företagslån

Alla recensioner

Qapitala Företagslån

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Vivus

Vivus

0 recensioner

Vivus är låneförmedlarna som erbjuder både vänlig och professionell kundservice och du får lånebesked genast...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Qapitala Företagslån

Vid starten och grundandet av ett nytt företag känner många igen sig i situationen att det fattas lite i kassan och man kommer vara tvungen att ta ett företagslån, vilket är otroligt vanligt. Även i ett senare skede av företagandet kan det behövas lite extra pengar, tex om man är i behovet av en renovering, inköp av några nya lokaler eller liknande. Förr om man ville ta ett företagslån var man tvungen att leta upp ett företag som erbjuder det, sedan boka ett fysiskt möte med dem och vänta i flera veckors tid på att få veta om man blivit beviljad ett lån eller inte. Så kan man även göra i dagsläget om man vill, men man behöver inte göra så. Nu kan man gå in på valfri långivares hemsida som erbjuder företagslån och sedan göra en ansöka på några få minuter, och efter det få svar inom några minuter eller dagar om man blivit beviljad eller ej. Ett företagt som erbjuder dessa tjänster online i Sverige är Qapitala. 

Hur ska man använda sig av tjänsten som Qapitala erbjuder? Hur länge tar det att bli beviljad och hur kommer min ränta att se ut på lånet? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personer recensioner som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga. 

Mer info om Qapitala
Qapitala är en långivare och ett finansbolag som erbjuder företagslån och som har valt at fokusera på att förmedla lån till småföretagare. Qapitala ville skapa sitt företag eftersom de vet att företag gå i olika toppar och dalar när det gäller ekonomin, och därför erbjuder de lån för att jämna ut topparna och dalarna. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm i Sverige. 

Vad erbjuder Qapitala sina kunder?
Låneansökningen hos företaget kommer att ske i tre olika steg. Det första steget börjar med att man ska gå in på företagets hemsida för att göra en ansökan. I ansökan ska man fylla i lite uppgifter om dig själv, om företaget, hur mycket pengar man skulle vilja låna och även hur lång återbetalningstid man skulle vilja ha. Det andra steget är att man kommer kunna se om man blivit beviljad eller inte och man kommer även att se hur stor limit ditt företag blivit beviljat. Efter det gäller det bara att teckna ett avtal och pengarna kommer att finnas på kontot inom 1 arbetsdag. Det tredje steget är att betala tillbaka på sitt lån, och varje månad kan man välja hur mycket pengar man vill använda och inte använda och sedan betala räntan utgående från det. 

Hur kan man komma i kontakt med Qapitala?
Inne på företagets sida finns en flik med de oftast ställda frågorna, har man några frågor eller funderingar kan man börja med att gå in där och läsa. Hittar man inte svaret på sin fråga redan där kan man kontakta kundtjänsten antingen via telefon eller e-post. Kundtjänsten är öppen under vanliga arbetstider. 

Har du någon erfarenhet av företaget Qapitala? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension


Qapitala.