OmdömesStälle

  Recensioner Profilkredit

  Vill du ta ett lån där pengarna kommer att komma in på ditt konto genast? Vill du ta ett snabbt och säkert lån som inkluderar 1 räntefri månad? Om du tycker att de ovanstående frågorna passar in på dig ska du ta och gå in på hemsidan Profil Kredit. Kreditgivarna som kommer att kunna ge dig ett litet lån med stora möjligheter.

  Om Profilkredit

  Profil Kredit är en svensk kreditgivare som kommer att kunna erbjuda dig och alla andra sina kunder ett snabbt lån som är säkert. Företaget är ett varumärke under Finans 24/7 Sverige AB och de är även registrerade hos Finansinspektionen. Denna kreditgivare har fram tills idag blivit en av de säkraste långivarna på marknaden och varje månad ger de möjligheten åt sina kunder att ge dem de lilla extra i vardagen som de förut inte hade. Ett lån hos detta företag kan du använda till vad som helst och låneprocessen är även mycket snabb och enkel, det kommer bara att ta några minuter att göra en ansökan.

  Smslån och snabblån.

  Tjänster som Profil Kredit erbjuder

  Nästan alla som vill ta ett lån tycker att det ska gå snabbt och enkelt att ta lånet och att det även ska vara snabbt att betala tillbaka. Profil kredit kommer att hjälpa dig genom att ge dig ett extra tillskott på ditt konto innan din lön har kommit. Hos detta företag har du som kund möjligheten att låna från 3 000 kronor och upp till 25 000 kronor. I dags läget har internet blivit den populäraste platsen att ta lån på, eftersom många människor inte längre har lusten eller tiden att gå in på en bank för att sedan vänta flera veckor på att få svar. Därför har Profil kredit sett till att göra sin ansökan så enkelt och lätt att förstå som möjligt, du kommer även tydligt att kunna se vad som krävs för att kunna ta ett lån och även hur mycket det kommer att kosta med all ränta.

  Om du är intresserad att ta ett lån hos detta företag kommer processen att gå i 4 steg, det första steget är att du ska gå in på företagets hemsida och välja hur mycket pengar du skulle vilja låna. Det andra steget är att du ska fylla i din låneansökan med alla dina uppgifter och upplysningar. Det tredje steget kommer att gå smidigt och lätt och det handlar bara om att du ska skriva under ditt avtal genom att logga in på ditt BankID och det fjärde och sista steget kommer företaget att sköta, vilket är utbetalningen till ditt konto. Efter det har du möjligheten att göra precis vad du vill med pengarna så länge du kommer att betala tillbaka lånet.

  Kontakt, reklamationer och tips om Profil Kredit

  Om du har några frågor eller funderingar till företaget är det bara att ta kontakt med dem, du kan komma i kontakt med dem på telefon eller vi e-post. Du kan även fylla i ett frågeformulär på företagets hemsida och sedan kommer du att få ett svar på din fråga inom 24 timmar på vardagar.

  Skriv gärna en egen recension om företaget om du har några tankar och åsikter om dem.


  Profilkredit
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Min profil

  Inte det minsta nöjd och min profil har blivit borttagen och dåliga på att återkoppla och verkar inte se allvar i detta och vilja hjälpa mig negativ

  Av: Cecilia Karlsson-Taube12-01-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Profilkredit

  Din recension

  FAQ

  Är Profilkredit ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Profilkredit. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Profilkredit?

  Profilkredit är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Profilkredits webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.