OmdömesStälle

  Recensioner Ponture Företagslån

  Om man har eller har haft ett företag förstår man att det ibland kan behövas lite mer pengar på företagskontot. Orsakerna till det kan vara många men det kan tex bero på att man vill göra en investering som för tillfället inte går, man vill renovera om på kontoret eller så är man i behovet av mer utrymme och måste köpa en lagerlokal, det finns många orsaker till att ta ett företagslån. Det finns många olika företag och långivare som erbjuder just företagslån, men ett av dem är Ponture. Det ända man behöver göra om man vill ta ett företagslån från detta företag är att gå in på deras hemsida och ansöka om ett företagslån helt utan någon kostnad.

  Mer info om Ponture

  På företaget Ponture arbetar det både svenska och internationella entreprenörer som har över 30 års erfarenhet inom flera olika branscher. Ponture förstår att det kan vara knepigt ibland att få allt att gå ihop då man har ett företag och därför ville de starta företaget för att kunna hjälpa företagare genom företagslån. Ponture står under Finansinspektionens tillsyn och deras mål är att hjälpa sina kunder att hitta de bästa möjliga tjänsterna för just deras företag. Inne på Pontures hemsida kan man läsa mer information om personerna som jobbar på företaget och även vad de står för och deras värderingar.

  Vad erbjuder Ponture?

  Företaget erbjuder tjänster så som företagslån, fakturaköp och även andra tjänster från olika banker. Men om man är företagare och är intresserad att ansöka om ett företagslån via Ponture ska man börja med att gå in på deras hemsida, och där ska man börja med att fylla i ett formulär. Efter att man fyllt i formuläret och skickat in det kommer Pontures finanskonsulter att ta en titt på din ansökan och sedan kontakta dig och då kommer du att få flera olika erbjudanden på företagslån, så att du kan välja det som passar dig och ditt företag allra bäst. Om man känner sig osäker när det kommer till företagslån och man inte riktigt vet hur man ska tänka kan man alltid kontakta Ponture för att få rådgivning.

  Hur kommer man i kontakt med Ponture?

  Om man har några frågor eller funderingar kan man alltid kontakta företag, man kan antingen göra det via e-post (info@ponture.com) eller via telefon (010 129 29 20). Men innan man kontakta företaget ska man inte glömma att gå in på Pontures hemsida för att läsa all information som finns eftersom chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga där. Om man känner sig missnöjd över något och vill lämna in en reklamation ska man kontakta företaget så att de kan hjälpa dig därifrån.

  Om du har ett företag och har tagit ett företagslån via Ponture ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget. Berätta då vad du tyckte och tänkte om företaget och om du var nöjd med dom eller ej. En recension är alltid bra oberoende om den är positiv eller negativ så länge den är ärlig.

  Vad är företagslån?

  Ponture Företagslån
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Ponture Företagslån

  Din recension

  FAQ

  Är Ponture Företagslån ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Ponture Företagslån. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Ponture Företagslån?

  Ponture Företagslån är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån, Hemsidor för jämförelse av lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Ponture Företagslåns webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.