OmdömesStalle

  Recensioner Polaris Finans

  De flesta människor kommer någon gång under sitt liv att ta ett lån, oberoende om det är privatlån, företagslån eller snabblån. Orsakerna till att man tar ett lån kan vara väldigt olika. Många tar ett lån eftersom de vill köpa sig ett helt eget hus eller en tomt, medans andra tar ett snabblån eftersom de har fått hem en räkning som de inte alls hade räknat med. Förut var man tvungen att gå till en fysisk bank för att ansöka om ett lån. Efter det följer det flera veckors vänta som endast bestod av pappersarbete för att sedan få veta om man alls blivit beviljad ett lån eller inte. Nuförtiden kan man söka om lån direkt via internet, och få svar inom några få minuter. I Sverige och runt om i världen finns det väldigt många företag som erbjuder olika typer av lån, ett företag som gör det i Sverige är Creditti (som tidigare hette Polaris Finans).

  Mer information om Creditti (Polaris Finans)

  Creditti är ett företag som är grundat i Danmark och det ägs av bolaget Response Finance ApS. Creditti fungerar inte riktigt som andra långivare eftersom de använder sig av ett unikt sätt att räkna ut din kreditscore, vilket inte andra banker eller långivare vanligtvis gör.

  Vad erbjuder Creditti (Polaris Finans) sina kunder?

  Om man vill ta hjälp av företaget Creditti för att räkna ut sin egen kreditscore ska man börja med att gå in på deras hemsida. Efter det ska man berätta lite som sig själv och även fylla i lite personuppgifter. Efter det kommer du att behöva berättat lite mer om din ekonomi, om du har tagit något lån, om du har några betalningsanmärkningar och vad du jobbar med och har för inkomster. Sista steget är att Creditti kommer räkna ut din kreditscore. En kreditscore är ett tal mellan 0 – 433 som är utformat så att man ska kunna veta ungefär hur kreditvärdig man är, alltså hus stor chans det är att man blir beviljad ett lån eller inte. Om man får ett högre poängantal betyder det att ens ekonomi ser rimlig ut och då ser man även kreditvärdig ut. Är det så att man får ett lågt poängantal är det svårare att bli beviljad ett lån.

  Hur kan man komma i kontakt med Creditti (Polaris Finans)?

  Om man undrar över något eller har några frågor till företaget som har med deras lån eller kreditscore att göra så kan man kontakta dem via e-post (info@creditti.se), företaget försöker svara på sina inkomna meddelanden och frågor så snabbt som möjligt. Innan man kontaktar företaget och ställer sina frågor kan man alltid gå in på deras hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man kommer finna svaret på sin fråga redan där. Känner man att något är fel och att man är i behovet att lämna in en reklamation kan man även göra det genom att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du någonsin tagit ett lån eller räknat ut din egna kreditscore hos Creditti? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.

  Lån, ränta och amortering.

  Polaris Finans
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Polaris Finans

  Din recension

  FAQ

  Är Polaris Finans ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Polaris Finans. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Polaris Finans?

  Polaris Finans är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Polaris Finans gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.