Pluskan

Alla recensioner

Pluskan

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo Krea

Krea

0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

Pluskan

Pluskan kommer att kunna ge dig det där lilla extra på kontot när du behöver det. Via Pluskan behöver du endast fråga en gång men låna flera. Allt du behöver veta om Pluskan finns tydligt samlat på ett och samma ställe. 

Om Pluskan
Untie Credits Ab både äger och driver tjänsten Pluskan, genom att låna ut pengar till privatpersoner. Pluskan har tillstånd av Finansinspektionen och tillsammans med konsumentverket, kontrollerar de och följer alla de regler som finns för denna typen av verksamhet. Pluskan samarbetar med Arvato som sköter all fakturering och alla andra delar av administration, men om man vill komma i kontakt med just Pluskan kommer du lättast att göra det via Untie Credits AB. 

Tjänster som Pluskan erbjuder
Ett Pluskankonto fungerar ungefär på samma sätt som ett kreditkort, fast du behöver inte kortet. Allt som du kommer att betala tillbaka kan du låna igen, utan att behöva ansöka om ett helt nytt lån. Pluskan kommer att hjälpa dig då du behöver det lilla extra i plånboken. Det är enkelt att låna pengar och få pengarna via Pluskan, du behöver bara fylla i dina uppgifter, logga in via Bank-ID och efter det kommer du att få ett besked genast. Om du blir godkänd lånet kommer pengarna att betalas ut direkt och kommer att finnas på ditt bankkonto inom en bankdag. Via Pluskan har du möjligheten att ansöka om en kontokredit på mellan 5 000 kr och 30 000 kr, men du kommer förstås bara att betala för pengarna under den tid som du lånar dem. När du gör en ansökan hos Pluskan kommer det inne synas hos UC, utan de använder sig istället av Bisnode. På det sättet kan de göra snabba och bra kreditkontroller utan att belasta ditt UC-Score. För att få låna pengar via Pluskan måste du vara skriven i Sverige, vara åtminstone 20år gammal och vara max 65 år gammal och du får heller inte ha några betalningsanmärkningar eller ett skuldsaldo hos Kronofogden. Om du har ett lån via Pluskan kommer din kredit att bli mycket billigare ju snabbare du betala tillbaka på den. 

Reklamationer, tips och kontakt med Pluskan
Om du av någon anledning inte är nöjd med Pluskan eller någon utav deras tjänster är det bäst att du hör av dig, så att de kan göra det bästa för att kunna hjälpa dig. Om du vill lämna in en reklamation ska du komma ihåg att beskriva ditt problem så noga som möjligt så att de på bästa sätt ska kunna hjälpa dig. Det är bäst att du hör av dig via e-post om du vill lämna in en reklamation och kom även ihåg att bifoga kopior på all dokumentation, de kommer att svara så snabbt de bara kan men målet är alltid att du ska få svar inom 14 dagar. Du kan även kontakta företaget om du har några andra frågor som inte gäller en reklamation.

Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har några erfarenheter av deras lån och deras tjänst.