OmdömesStälle

  Recensioner Pluskan

  Pluskan kommer att kunna ge dig det där lilla extra på kontot när du behöver det. Via Pluskan behöver du endast fråga en gång men låna flera. Allt du behöver veta om Pluskan finns tydligt samlat på ett och samma ställe.

  Om Pluskan

  Untie Credits Ab både äger och driver tjänsten Pluskan, genom att låna ut pengar till privatpersoner. Pluskan har tillstånd av Finansinspektionen och tillsammans med konsumentverket, kontrollerar de och följer alla de regler som finns för denna typen av verksamhet. Pluskan samarbetar med Arvato som sköter all fakturering och alla andra delar av administration, men om man vill komma i kontakt med just Pluskan kommer du lättast att göra det via Untie Credits AB.

  Att låna pengar.

  Tjänster som Pluskan erbjuder

  Ett Pluskankonto fungerar ungefär på samma sätt som ett kreditkort, fast du behöver inte kortet. Allt som du kommer att betala tillbaka kan du låna igen, utan att behöva ansöka om ett helt nytt lån. Pluskan kommer att hjälpa dig då du behöver det lilla extra i plånboken. Det är enkelt att låna pengar och få pengarna via Pluskan, du behöver bara fylla i dina uppgifter, logga in via Bank-ID och efter det kommer du att få ett besked genast. Om du blir godkänd lånet kommer pengarna att betalas ut direkt och kommer att finnas på ditt bankkonto inom en bankdag. Via Pluskan har du möjligheten att ansöka om en kontokredit på mellan 5 000 kr och 30 000 kr, men du kommer förstås bara att betala för pengarna under den tid som du lånar dem. När du gör en ansökan hos Pluskan kommer det inne synas hos UC, utan de använder sig istället av Bisnode. På det sättet kan de göra snabba och bra kreditkontroller utan att belasta ditt UC-Score. För att få låna pengar via Pluskan måste du vara skriven i Sverige, vara åtminstone 20år gammal och vara max 65 år gammal och du får heller inte ha några betalningsanmärkningar eller ett skuldsaldo hos Kronofogden. Om du har ett lån via Pluskan kommer din kredit att bli mycket billigare ju snabbare du betala tillbaka på den.

  Reklamationer, tips och kontakt med Pluskan

  Om du av någon anledning inte är nöjd med Pluskan eller någon utav deras tjänster är det bäst att du hör av dig, så att de kan göra det bästa för att kunna hjälpa dig. Om du vill lämna in en reklamation ska du komma ihåg att beskriva ditt problem så noga som möjligt så att de på bästa sätt ska kunna hjälpa dig. Det är bäst att du hör av dig via e-post om du vill lämna in en reklamation och kom även ihåg att bifoga kopior på all dokumentation, de kommer att svara så snabbt de bara kan men målet är alltid att du ska få svar inom 14 dagar. Du kan även kontakta företaget om du har några andra frågor som inte gäller en reklamation.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har några erfarenheter av deras lån och deras tjänst.


  Pluskan
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Pluskan

  Din recension

  FAQ

  Är Pluskan ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Pluskan. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Pluskan?

  Pluskan är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Pluskans webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.