OmdömesStälle

  Recensioner Pengino

  Ibland är man i behovet av mera pengar, och oftast vill man även ha ett snabbt svar om man får låna pengar eller inte. Välkommen till Pengino, tack vare dem kan du låna upp till 600 000 kronor samtidigt som du jämföra flera olika låneerbjudanden och inte från samma bank. Kom ihåg att gå in på företagets hemsida du också för att göra en helt kostnadsfri ansökan.

  Om Pengino

  Pengino hör till låneförmedlingstjänsten Freedom Finance och de marknadsför även dem. Freedom Finance är en låneförmedlingstjänst som samarbetar med 25 olika långivare och när du gör en ansökan via Pengino kommer sedan Freedom Finance att handlägga den och kontrollera den om du blir beviljad ett lån eller ej. Många som tagit ett lån via detta företag har varit otroligt nöjda och inne på deras hemsida kan du även läsa andra personers recensioner om denna långivare.

  Att låna pengar.

  Vad erbjuder Pengino?

  Penginos hemsida är otroligt lätt att använda och tydlig vad allt betyder. När du tar ett lån via dem kommer de endast att göra en kreditupplysning på dig och inte flera även fast du kommer att få låneerbjudanden från flertal olika långivare. Några fördelar med att låna pengar via Pengino är att du kommer att kunna jämföra olika privatlån från fler än 25 olika långivare, du kommer bara att behöva göra en ansökan och inte många olika, när du har gjort din ansökan kommer du att bli erbjuden men flera olika låneerbjudanden och då kan du i lugn och ro sitta och välja det lånet som kommer att passa dig och din livssituation bäst. Några till fördelar är att du kan låna pengar upp till 600 000 kronor som du kan använda till precis vad det är, Pengino kommer inte att lägga sig i vad du ska ha pengarna till utan du kan använda det till att köpa en ny bil, renovera huset som du längre velat eller ta ett mindre lån och sticka ut på drömsemestern som du länge tänkt på.

  Hos Pengino kan du alltid låna pengar tryggt och säkert eftersom de använder sig av den senaste teknologin inom webbsäkerhet och kryptering. De har även en otroligt professionell kundservice som direkt är beredda på att hjälpa dig om du har några frågor eller funderingar. För att få ta ett lån via detta företag så måste du vara över 18 år gammal, du måste ha en fast årsinkomst på över 100 000 kronor, du måste vara folkbokförd i Sverige och du får inte ha ett skuldsaldo hos Kronofogden.

  Kontakta Pengino

  Penginos professionella kundservice är lättåtkomlig och de försöker alltid svara så snabbt som möjligt. Du kan kontakta dem antingen via e-post eller på telefon. Om du är missnöjd över något ska du såklart höra av dig och lämna in en reklamation, du kan lämna in en reklamation genom att kontakta företaget via e-post så att ni sedan kan reda ut problemet tillsammans.

  Glöm inte att skriva en egen recension om detta företag om du någonsin har tagit ett lån via dem eller annars har några åsikter om dem.

  Pengino
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Pengino

  Din recension

  FAQ

  Är Pengino ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Pengino. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Pengino?

  Pengino är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån, Hemsidor för jämförelse av lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Penginos webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.