PENGARI

Alla recensioner

PENGARI

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Zmarta

Zmarta

0 recensioner

Jämför erbjudanden – Recension om Zmarta SE Om Zmarta Zmarta är ett företag som är en jämförelsesite...

Logo Krea

Krea

0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

Logo Pengino

Pengino

0 recensioner

Ibland är man i behovet av mera pengar, och oftast vill man även ha ett snabbt svar om man får låna pengar eller inte. Vä...

Logo Lendo

Lendo

0 recensioner

Om Lendo Lendo lanserades år 2007 med den ursprungliga idén att förmedla bolån men övergick sedan till privatlå...

PENGARI

Pengar, något som vi alla behöver och tyvärr kan man hamna i en situation då man faktiskt har för lite av det. Kanske man har varit med i en olycka och skulle behöva lite extra, eller kanske familjens bil plötsligt blivit trasig och behöver nu repareras. Ja under livets gång finns det många olika situationer där det kan behövas lite extra inne på kontot. Men i dessa situationer så finns det hjälp av få, om inte av familj och vänner så finns det många olika banker och långivare där ute som finns till för att hjälpa människor. Men då kan det vara svårt att veta vilken långivare man ska välja, så därför i sin tur finns det hemsidor som jämför lån och långivare och en sådan sajt är Pengari. 

Kostar det något att jämföra lån via Pengari? Är detta företaget endast verksamma i Sverige, eller kan jag jämföra lån från vilket land som helst? Är jag helt körd om jag första gången blir nekad ett lån? Svaren till dessa frågor kan faktiskt finnas besvarade inne i recensioner, och recensioner finns här inne på OmdömesStälle. 

Info om Pengari
Pengari är en svensk hemsida men som sedan i sin tur ägs och drivs av företaget Firstborn som har sitt säte i Danmark. Som vi redan vet så jämför de lån från olika långivare runt om i landet och för att vara mer exakt så jämför de lån från upp till 36 olika långivare och banker. Med en ansökan från en låntagare görs dessa jämförelser. 

Låntagare har möjligheten att ansöka om ett lån på mellan 5 000 kr och upp till 600 000 kr med en återbetalningstid på mellan 1 - 20 år. Allting som sker via företaget görs online och digitalt vilket betyder att låntagaren inte behöver ta sig till en fysisk plats för att skriva under papper eller göra liknande uppgifter. 

Det som Pengari erbjuder
Ansökningen som låntagaren gör tar cirka 2 minuter att genomföra och sedan skickas den vidare till företaget som i sin tur skickar ut den till långivare. Efter det kommer låntagaren till det andra steget i processen vilket är att hen får upp till 36 olika erbjudanden som hen sedan kan välja mellan. Och sista steget är helt enkelt att låntagaren från sina pengar in på kontot och börjar sedan betala tillbaka dem i sin egen takt (som hen fyllt i på förhand). Som alla andra lån där ute så är det givetvis även ränta på dessa lån och det är möjligt att läsa mer om räntan innan man besluter sig för ett lån. 

Har du något att säga om Pengari?
Om du har det så skulle vi bli väldigt glada här på OmdömesStälle, eftersom detta är vad vi gör. Samlar recensioner. I din recension har du möjligheten att berätta om själva ansökningsprocessen och om den var vad du hade förväntat dig, om du skulle säga att du blev nöjd över de olika erbjudanden som du fick och även om du kommer att ansöka om ett lån igen via Pengari om du befinner dig i en sådan situation. 


Vad är egentligen ränta och amorteringar?