OmdömesStälle

  Recensioner Paymark Finans

  Låna utan säkerhet – Recension om PayMark Finans

  Om Paymark Finans

  Företaget är en kreditgivare där du kan ta privata lån. Företaget är en ny långivare sedan 2019, men bolaget bakom Paymark är det danska företaget Thorn. Under många år har Thorn bedrivit låneverksamhet men alla varumärken från Thorn skiljer sig lite från varandra. Tex tar du ett lån från Paymark har du möjligheten till en lägre fast ränta och Paymark är även det bolag från Thorn som erbjuder den lägsta räntan.

  Video om verksamheten Paymark Finans.

  Vad erbjuder Paymark Finans?

  Du kan ta ett privatlån på upp till 150 000kr utan någon som helst säkerhet. Har du möjlighet till det kan du lösa lånet snabbare än planerat och det kostar inget extra. Du kan välja löptiden på lånet och den är mellan 12 - 120 månader. Är du intresserad att ta ett lån via Paymark kan du göra det med säkerhet på deras hemsidan. Om du skickar in din låneansökan under bolagets öppettider får du pengarna in på ditt konto senast vardagen efter att ditt lån blivit godkänt. Då du tar ett lån via Paymark kommer månadsbeloppet du ska betala att vara uträknat utgående från en ränta på 6,84% - 21,60%. På det tillkommer det även en administrationsavgift. Räntan på lånet är fast och bestäms individuellt utgående från kreditprövningen. Ansökan är inte bindande utan du kommer att godkänna lånet först då du skriver under låneavtalet. För att få ta ett lån av denna kreditgivare måste du vara minst 20 år gammal, du kan inte ha någon skuld hos kronofogden och du kan inte ha någon betalningsanmärkning. Paymark erbjuder inget låneskydd men det går bra att teckna separata försäkringar där ett låneskydd ingår. Du som tar lånet har rätt till att ångra det, men du måste göra det inom 14 dagar efter att avtalet ingåtts.

  Innan du bestämmer dig för att ta ett lån rekommenderar företaget dig att få en överblick över din vardagsekonomi så att du säkert kommer kunna betala tillbaka lånet. Några saker du ska göra innan du tar ett lån är att göra upp en budget, se hur mycket pengar som blir över varje månad och även börja betala via autogiro. Så att du inte missar några förfallodagar utan pengarna dras automatiskt från ditt konto varje månad. Om du inte kan betala av lånet inom omtalad löptid kommer det att tillkomma extra avgifter och även dröjsmålsränta. De extra avgifterna som tillkommer är påminnelseavgift, inkassoavgift och förseningsavgift.

  Hur ska du göra om du har ett klagomål till Paymark Finans?

  Om du som låntagare har något klagomål till kreditgivaren angående hur krediten hanteras ska du kontakta Thorn Svenska Ab antingen via e-post eller på telefon. Du kan även begära att ditt klagomål prövas av Thorns klagomålsansvarige. Är du fortfarande missnöjd efter det kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden och du kan även få rådgivning. Ifall tvist uppstår kommer den att prövas i Allmän domstol enligt svensk lag.

  Har du tagit ett lån av Paymark?

  Berätta då hur hela processen gick till, ifall det var smidigt eller ifall det tillkom några komplikationer under tiden.

  Paymark Finans
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Paymark Finans

  Din recension

  FAQ

  Är Paymark Finans ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Paymark Finans. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Paymark Finans?

  Paymark Finans är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Paymark Finanss webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.