OPR Privatlån

Alla recensioner

OPR Privatlån

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto
Direkto
0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån
Nätlån
0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum
Ferratum
0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo AXO Finans
AXO Finans
0 recensioner

One of Sweden's best loan brokers - Review of Axo FinansAbout Axo Finnas Axo Finans mediates private loans and collective loans and the business ...

OPR Privatlån

Har du någonting på gång? Om du har det så kan det behövas lite extra pengar och då kommer OPR Privatlån in i bilden. Du skickar in en ansökan på under en minut och får besked direkt därpå. 

Om OPR Privatlån
Företaget skapades och lanserades år 2018 och ägs av OPR-Finance AB, som ingår i koncernen OPR-Finance Oy. Det har gått bra för företaget och enda sedan starten har de hjälpt mer än 500 000 företag och privatpersoner med finansiering. Bred kunskap och lång erfarenhet har de som jobbar på OPR Finance AB, samt att de förstår marknaden och kundernas behov.

Vad erbjuder OPR Privatlån?
Du som kund vill ha ett modernt privatlån med trygghet och likaså struktur för din ekonomi som just OPR Privatlån kan erbjuda dig. När du ansöker om ett privatlån så betalar dom ut lånet samma dag för att dom vet att tid är pengar. När du gör en ansökan så tar det bara några minuter och du får ett besked direkt. Med OPR Privatlån gör du din ansökan enkelt och snabbt på mobilen med mobilt BankID. Om du vill ha hjälp med att få reda på vad som passar dig och ditt lånesyfte så har dom en kalkylator. Där kan du välja hur mycket du vill låna och hur lång återbetalningsperiod du vill ha samt hur mycket du kommer att behöva betala i månaden. De erbjuder lånebelopp mellan 10 000 kronor till 50 000 kronor och du får också välja att betala tillbaks beloppet på allt emellan 1 – 4 år. Du får din utbetalning samma bankdag som du skickar in din ansökan och om du gör din ansökan före kl 13:15. Det finns några grundkrav med priser och villkor för att göra en ansökan via OPR Privatlån. Du får inte ha några betalningsarmärkningar, du måste vara mellan 20-70 år, du måste ha en svensk taxerad inkomst på minst 120 000 svenska kronor och så måste du ha ett mobilt BankID. 

Vid varje ansökan tar dom en kreditupplysning och den ligger till grund för lånebeskedet. 
Om du plötsligt får möjlighet att betala tillbaka beloppet så är det fullt möjligt att förtidslösa det, men innan du kan göra det så måste du kontakta deras kundservice för att säkerhetsställa slutbeloppet.

Reklamationer, synpunkter och kontakta OPR Privatlån 
Företaget har högsta klass när det kommer till kundservice. Det har ingen skillnad vilken tid på dygnet du skickar in din ansökan för OPR Privatlån kommer att handlägga sina ansökningar och utbetalningar under deras öppettider på vardagar och helger. Du kan nå företagets kundtjänst via telefon eller e-post. Om du undrar över något så kan du börja med att läsa de oftast ställda frågorna som står på deras hemsida, innan du kontaktar dom. Om du känner att du vill lämna in ett klagomål så kan du såklart göra det genom att kontakta företagets kundservice så att de kan hjälpa dig med det. 

Glöm inte att skriva en egen recension om OPR Privatlån om du har tagit ett lån via dem.