OPR Företagslån Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

OPR Företagslån

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

T
Tore
Jag vill härmed skriva en recension om min positiva upplevelse med OPR Företagslån. Jag behövde låna pengar till mitt företag och efter att ha gjort lite research valde jag OPR Företagslån. Det fö...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  OPR FÖRETAGSLÅN - EN SNABBSERVICE MED STOR FLEXIBILITET

  Jag vill härmed skriva en recension om min positiva upplevelse med OPR Företagslån. Jag behövde låna pengar till mitt företag och efter att ha gjort lite research valde jag OPR Företagslån. Det första som imponerade på mig var deras smidiga ansökningsprocess. Jag kunde enkelt ansöka online och få svar inom loppet av några timmar. Dessutom var utbetalningen direkt vilket var ovärderligt i min situation då jag hade ett akut kapitalbehov. En annan sak som jag verkligen uppskattade var flexibiliteten när det gäller återbetalningstiden. Jag kunde välja mellan 1-24 månaders återbetalningstid vilket passade mig perfekt då jag ville anpassa återbetalningen efter mina egna möjligheter just nu. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med min erfarenhet av OPR Företagslån, deras snabba och smidiga process tillsammans med flexibiliteten gav mig den bästa lösningen för mitt företags kapitalbehov.


Andra personer tittade också på

Logo Lendo

Lendo

1 recensioner

Om Lendo Lendo lanserades år 2007 med den ursprungliga idén att förmedla bolån men övergick sedan till privatlå...

Logo Moank

Moank

1 recensioner

Vill du köpa en ny bil? Betala av lånet på bostaden? Åka på en drömresa? Eller kanske något helt annat som ...

Logo Enklare

Enklare

1 recensioner

Lån, lån, lån ja, det är något som väldigt många personer hör och tänker mycket på. Vissa k...

Logo Arcadia Finans

Arcadia Finans

1 recensioner

Känner du att du skulle behöva ta ett lån? Har du aldrig hittat ett lån som passar för just dig? Om du precis svarade &r...