OmdömesStälle

  Recensioner OPR Företagslån

  Välkommen du som är företagare, ibland behöver alla företag det lilla extra på kontot, det vet vi alla. Därför finns just företaget OPR – Företagslån. Detta företag erbjuder transparenta lån till alla företag oberoende storlek och åldrar. Lånen innehåller inget pappersarbete och företagslånen har alltid de bästa villkoren.

  Information om OPR – Företagslån

  Företaget har sitt huvudkontor i Helsingfors och deras historia började redan år 2005. Enda sedan företaget började har det kunnat hjälpa 300 000 företag och privatpersoner med finansiering i flera europeiska länder. Företaget har tillstånd av Finansinspektionen att bedriva finansieringsverksamhet. OPR förstår att många företag ofta kan ha det svårt att få alla kostnader att gå ihop, det kan bero på nya investeringar eller kanske oväntade utgifter som plötsligt dykt upp, ibland behövs det bara pengar plötsligt. Företagets affärsidé är att erbjuda både snabba och enkla lån där det alltid ingår tydliga och bra villkor utan något onödigt krångel som ingen av oss har tid med. OPR kommer att kunna erbjuda dig och ditt företag ett bra företagslån när du kanske i andra fall har det svårt att få ett lån från någon annan.

  Enkelt att ansöka.

  Tjänster som OPR – Företagslån erbjuder

  OPR erbjuder smidiga och enkla företagslån som går från 30 000 kr upp till 500 000 kr med en återbetalningstid mellan 1–18 månader. Du kommer att kunna betala tillbaka lånet med ett fast belopp varje månad utan några dolda avgifter. Du kan söka om ett företagslån om du har ett svenskt aktiebolag, enskild firma, handelsbolag eller kommanditbolag. Att göra en ansökan om ett företagslån tar endast några få minuter och om du gör din ansökan innan kl. 16:00 så kommer du att få ett besked redan samma dag, om lånet dessutom blir godkänt kommer pengarna att föras över direkt. Vid alla ansökningar kommer företaget att göra en kreditupplysning med Creditsafe och från och med att du har slutfört och skickat in din ansökan är den helt bindande.

  Prissättningen

  på lånet är både tydligt och öppet så att du ska kunna veta exakt hur mycket du kommer att behöva betala innan du ansöker om lånet. Om du skulle vara intresserad hur OPRs företagsfinansiering fungerar eller kanske andra typer av finansiering och du gå in på företagets hemsida för att läsa mer information.

  Reklamationer, tips och kontakt med OPR – Företagslån

  Detta företag vill mer än gärna hjälpa dig om du undrar över något, därför behöver du inte tveka om du har några frågor eller funderingar. Du kan ansöka om ett lån inne på hemsidan vilken tid på dygnet som helst men låneansökningarna kommer sedan att hanteras under företagets handläggningstider vilket är under vardagar. Du kan komma i kontakt med företaget antingen via telefon eller på e-post, och de försöker alltid att svara på alla frågor så snabbt som möjligt. Om du skulle vilja lämna in en reklamation av någon orsak behöver du bara kontakta företaget så att de kan hjälpa dig med det.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har tagit ett företagslån via dem eller annars har några andra erfarenheter av dem.


  OPR Företagslån
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om OPR Företagslån

  Din recension

  FAQ

  Är OPR Företagslån ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om OPR Företagslån. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder OPR Företagslån?

  OPR Företagslån är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till OPR Företagslåns webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.