northmillbank

Alla recensioner

northmillbank

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo Krea

Krea

0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

northmillbank

Lån, en väldigt stort marknad vilket även betyder att det finns många företag som erbjuder olika typer av lånetjänster. Det är möjligt att ansöka om stora lån för inköp som tex båtar tomter eller hus, men även mindre lån för kanske en resa eller en för stor faktura från det senaste tandläkarbesöket. Dagens teknologi har gett oss många möjligheter, inklusive möjligheten att ansöka om lån online och det är just det som Northmill Bank erbjuder. 

Vid ansökningar som görs hos Northmill Bank, krävs det då att man åker till ett fysisk kontor och skriver under papper? Finns det något som kan vara bra att veta innan man genomför sin ansökan hos företaget? Läs här inne hos oss på OmdömesStälle andra personer recensioner om företag som tex Northmill Bank. 

Mer om Northmill Bank
Företaget har funnits på marknaden sedan 2006 då de lanserades i Stockholm, Sverige. På företaget arbetar det idag 150 personer och sedan företagets start har det haft cirka 200 000 kunder. Det som Northmill Bank har tagit fram är en app som gör det möjligt att hålla koll på sin egen privatekonomi digitalt. I appen är det tex möjligt att samla lån och krediter för att kunna få en lägre ränta, ta ett lån men sedan endast betala tillbaka på den delen av lånet som faktiskt används samt skapa ett sparkonto. Alla dessa tjänster kan genomföras direkt i mobilen och appen kan laddas ner antingen på Google Play eller App Store. 

Tjänsten som Northmill Bank erbjuder
Lånet som erbjuds är en flexibel kontokredit och den högsta ansökningsbara summan är 50 000 kr. I lånet ingår en flexibel återbetalning som sker via mobilen och låntagaren betalar endast tillbaka på den del hen faktiskt använt av hela summan. Tjänsten som har med sparkontot att göra kan även den påbörjas direkt via appen och personen som väljer att öppna ett sparkonto kan välja om hen antingen vill ha en rörlig eller en fast årsränta på kontot. Och när det kommer till tjänsten som kan slå ihop olika lån och krediter så är det möjligt för en privatperson att samla lån på upp till 300 000 kr och sedan välja en valfri återbetalningstid och detta görs direkt genom att logga in via BankID. 

Finns det några frågor så har Northmill Bank en kundtjänst som kan nås via telefon eller mejl. Men inne på företagets hemsida finns även de oftast ställda frågorna redan besvarade. 

Erfarenheter av Northmill Bank
Har du varit kund och tagit del av någon av dessa tre olika tjänster som företaget erbjuder? Om svaret på den frågan är “ja” så skulle vi på OmdömesStälle bli glada om du berättade för oss om din erfarenhet med företaget och tjänsten. Du kan berätta vad du tyckte om appen, om du skulle vilja påstå att din privatekonomi fick en räddning och om du kommer att vända dig till dem igen om du finner behovet till det vid ett senare tillfälle i livet. 


Ränta kan vara knepigt att förstå sig på, men här finns svaret på vad ränta är.