Nordiclån

Alla recensioner

Nordiclån

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo Krea

Krea

0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

Nordiclån

Behovet av lite mer pengar inne på kontot kan komma helt plötsligt, det kan bero på att bilen behöver repareras, tvättmaskinen plötsligt har slutat fungera eller så vill du renovera om i vardagsrummet; oberoende vad orsaken än kan vara så finns det många företag som erbjuder privatlån. Ett företag som erbjuder just privatlån är Nordiclån, hos dem kan du låna upp till 50 000 kronor med en återbetalningstid på 80 månader.

Om Nordiclån
Nordiclån är en långivare som du kan låna hos och använda pengarna till vad du vill eller behöver, du kan välja valfritt hur mycket pengar du skulle vilja låna och även hur lång tid du skulle vilja betala tillbaka på lånet. Företaget Nordiclån är en del av Thorn Svenska Ab som har funnits länge på marknaden redan, Nordiclån står även under Finansinspektionens tillsyn. 

Vad erbjuder Nordiclån?
Hur fungerar det att ta ett lån via Nordiclån? Jo, det du ska börja med är att gå in på företagets hemsida för att fylla i lite uppgifter om dig själv, efter det ska du legitimera dig med ditt BankID. Det tredje, sista och kanske även det roligaste steget är att du får svar från företaget och sedan pengarna in på ditt konto. Det är smidigt att ansöka om lån via nätet och om du väljer att ansöka under Nordiclåns öppettider kommer du till och med oftast att få svar på din ansökan om en timme, om du har blivit beviljad eller ej. Att lämna in en ansökan är helt gratis och räntan kommer att bestämmas individuellt. 

När du ansöker om ett lån via Nordiclån kommer du inte att behöva ha någon säkerhet för lånet, men vid varje ansökan kommer det först att göras en kreditupplysning. Det finns några grundkrav för att få ett lån hos detta företag, och det är: man måste vara över 20 år gammal, vara folkbokförd i Sverige och man får heller inte ha någon betalningsanmärkning.  

Hur kommer man i kontakt med Nordiclån?
Om du har några frågor eller funderingar om att låna pengar eller om företag i sig behöver du bara kontakta dem, du kan nå dem på telefon (020 – 24 24 24) eller så kan du skicka e-post (info@nordiclaan.se). Men innan du hör av dig till dem kan du först alltid komma ihåg att läsa all information som finns på deras hemsida, chansen är väldigt stor att du kommer att hitta svaret på din fråga där. Företagets kundtjänst är öppen under vanliga arbetstider, så om du skicka ett mejl till dem på en helgdag så kommer de att återkomma till dig följande vardag. Om du känner dig missnöjd över något och vill lämna in ett klagomål kan du välja att kontakta företaget direkt eller företagets klagomålsansvarige.

Skriv gärna en egen recension om Nordiclån om du har några tankar eller åsikter om dem, en recension är alltid bra oberoende om den är positiv eller negativ, så länge den är ärlig. Genom att skriva en recension om företag kommer du att kunna hjälpa andra kunder i framtiden som kanske känner sig osäkra över ett visst företag och deras tjänster.