OmdömesStälle

  Recensioner Nordiclån

  Behovet av lite mer pengar inne på kontot kan komma helt plötsligt, det kan bero på att bilen behöver repareras, tvättmaskinen plötsligt har slutat fungera eller så vill du renovera om i vardagsrummet; oberoende vad orsaken än kan vara så finns det många företag som erbjuder privatlån. Ett företag som erbjuder just privatlån är Nordiclån, hos dem kan du låna upp till 50 000 kronor med en återbetalningstid på 80 månader.

  Om Nordiclån

  Nordiclån är en långivare som du kan låna hos och använda pengarna till vad du vill eller behöver, du kan välja valfritt hur mycket pengar du skulle vilja låna och även hur lång tid du skulle vilja betala tillbaka på lånet. Företaget Nordiclån är en del av Thorn Svenska Ab som har funnits länge på marknaden redan, Nordiclån står även under Finansinspektionens tillsyn.

  Att låna pengar.

  Vad erbjuder Nordiclån?

  Hur fungerar det att ta ett lån via Nordiclån? Jo, det du ska börja med är att gå in på företagets hemsida för att fylla i lite uppgifter om dig själv, efter det ska du legitimera dig med ditt BankID. Det tredje, sista och kanske även det roligaste steget är att du får svar från företaget och sedan pengarna in på ditt konto. Det är smidigt att ansöka om lån via nätet och om du väljer att ansöka under Nordiclåns öppettider kommer du till och med oftast att få svar på din ansökan om en timme, om du har blivit beviljad eller ej. Att lämna in en ansökan är helt gratis och räntan kommer att bestämmas individuellt.

  När du ansöker om ett lån via Nordiclån kommer du inte att behöva ha någon säkerhet för lånet, men vid varje ansökan kommer det först att göras en kreditupplysning. Det finns några grundkrav för att få ett lån hos detta företag, och det är: man måste vara över 20 år gammal, vara folkbokförd i Sverige och man får heller inte ha någon betalningsanmärkning.

  Hur kommer man i kontakt med Nordiclån?

  Om du har några frågor eller funderingar om att låna pengar eller om företag i sig behöver du bara kontakta dem, du kan nå dem på telefon (020 – 24 24 24) eller så kan du skicka e-post (info@nordiclaan.se). Men innan du hör av dig till dem kan du först alltid komma ihåg att läsa all information som finns på deras hemsida, chansen är väldigt stor att du kommer att hitta svaret på din fråga där. Företagets kundtjänst är öppen under vanliga arbetstider, så om du skicka ett mejl till dem på en helgdag så kommer de att återkomma till dig följande vardag. Om du känner dig missnöjd över något och vill lämna in ett klagomål kan du välja att kontakta företaget direkt eller företagets klagomålsansvarige.

  Skriv gärna en egen recension om Nordiclån om du har några tankar eller åsikter om dem, en recension är alltid bra oberoende om den är positiv eller negativ, så länge den är ärlig. Genom att skriva en recension om företag kommer du att kunna hjälpa andra kunder i framtiden som kanske känner sig osäkra över ett visst företag och deras tjänster.

  Nordiclån
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Nordiclån

  Din recension

  FAQ

  Är Nordiclån ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Nordiclån. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Nordiclån?

  Nordiclån är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Nordiclåns webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.