OmdömesStalle

  Recensioner Nordiclån

  Vill du resa eller behöver du snabba pengar? Hur som helst så finns Nordiclån för dig. Här kan du enkelt låna upp till 50 000 kronor för att ha råd med allt du vill göra. Du kan alltid betala tillbaka lånet när du vill helt kostnadsfritt.

  Information om företaget

  Nordiclån är ett smålåns företag där du kan låna upp till 50 000 kronor med effektiv ränta upp till 29,99%. Företaget är en del utav Thorn-koncernen och deras ledord är ”Säkerhet och trygghet”. Thorn-koncernen startades redan på 1970-talet och har sysslat med liknande lån under hela sin livstid. Dem har därför bra kunskaper när det kommer till denna typ av lån.

  Reklamfilm Nordiclån

  Vad erbjuder Nordiclån

  Hos Nordiclån kan du låna upp till 50 000 kronor för resan eller för bilen du alltid velat ha. Deras räntor är från 7,92% upp till 21,60% och lånetider är från 12 månader upp till 80 månader. Du ansöker enkelt på deras hemsida med hjälp av bank-id för att identifiera dig och du kan alltid betala tillbaka lånet innan din betalplans slut datum helt kostnadsfritt. Din ansökan blir hanterad under öppningstider och du får oftast svar en timme efter du har ansökt. Deras öppettider är Mån – Fre 08:00 – 18:00. Dina pengar betalas ut samma dag som din ansökan godkänns. Nordiclån kräver aldrig någon säkerhet för lånet vilket betyder att dem inte kommer fråga vad du ska använda pengarna till och du får alltid använda dem till precis vad du vill. Du betalar tillbaka pengarna månadsvis och med den fasta räntan blir du aldrig överraskad när det är dags att betala. För dig som har betalningsanmärkningar kan det bli svårt att få ditt lån beviljat. Nordiclån gör alltid en kreditprövning för varje låntagare och beviljar lånet och dess storlek utefter det. Dem gör sin kredit upplysning hos UC.

  Tips och kontakt

  Har du några frågor om deras verksamhet eller lån kan du ringa deras kundtjänst varje helgfri vardag mellan 08:00 – 18:00. Känner du inte för att ringa kan du även maila eller besöka deras kontor i Solna, Stockholm. När du tar ett lån så är det viktigt att kolla på den effektiva räntan och inte enbart räntan. Den effektiva räntan räknar med alla andra kostnader som tillkommer vid lånet. Kostnader som tillkommer är till exempel avi avgifter som är på 19 kronor vid autogiro och 39 kronor för vanliga fakturor samt en uppläggnings avgift på 595 kronor. Nordiclåns effektiva ränta är dock väldigt konkurrens kraftig jämfört med andra aktörer inom samma bransch. Är du sen med din inbetalning får du betala 60 kronor i påminnelse avgift plus en försenings avgift på 150 kronor. Så det är viktigt att du alltid betalar dina fakturor i tid så det inte skapar massa onödiga kostnader. Deras krav för att du ska få ta ett lån är att du är över 20 år gammal, inte har några betalningsanmärkningar och du har inga skulder hos kronofogden.

  Har du varit kund eller kanske är kund just nu hos Nordiclån? Då får du gärna skriva en recension om dina erfarenheter och tankar kring Nordiclån och deras lån. Alla recensioner är välkomna.

  Nordiclån
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Nordiclån

  Din recension

  FAQ

  Är Nordiclån ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Nordiclån. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Nordiclån?

  Nordiclån är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nordiclån gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.