Next Finance

Alla recensioner

Next Finance

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto
Direkto
0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån
Nätlån
0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum
Ferratum
0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo AXO Finans
AXO Finans
0 recensioner

One of Sweden's best loan brokers - Review of Axo FinansAbout Axo Finnas Axo Finans mediates private loans and collective loans and the business ...

Next Finance

De flesta personer kommer någon gång under sitt liv att ta ett lån. Orsakerna till att man kanske tar ett lån varierar ganska mycket från person till person men det finns några saker som är vanliga att man ansöker om ett lån till. Några vanliga orsaker till varför man ansöker om ett lån är för att man vill köpa ett hus eller en tomt, man vill ut på en långresa eller en semester med hela familjen eller så vill man renovera om sitt nuvarande hem. Det finns olika sorters lån, vilket är tex företagslån, privatlån eller snabblån. Ett snabblån kanske man tar för att man hr fått en räkning man inte alls hade räknat med eller för att det helt plötsligt har dykt upp en helt oväntad utgift. I Sverige finns det många olika företag och långivare som erbjuder olika sorters lån och ett av dem är Next Finance.

Mer information om företaget Next Finance
Next Finance är ett företag som erbjuder samlingslån eller konsumtionslån hos flera olika banker vid en sansökan. Detta företag är en del av ett annat företag som erbjuder lån vid namnet Freedom Finance Kreditservice AB, och de har lov att bedriva sin verksamhet. Man kan skicka in en ansökan direkt hos Next Finance men Freedom Finance kommer sedan att behandla ansökan utan några extra kostnader för dig som kund.

Vad erbjuder Next Finance sina kunder?
Om man vill ansöka om ett lån hos detta företag ska man börja med att gå in på deras hemsida. Efter det ska man börja sin ansökan med att välja det önskade lånebeloppet samt även hur lång återbetalningstid man skulle vilja ha lånet på. Själva ansökan består av tre setg varav det första är att fylla i låneansökan som nämnt ovan. Det andra steget är att du som låntagare kommer att bli erbjuden olika erbjudanden från över 20 olika långivare. Du kan sedan i lugn och ro kolla igenom erbjudandena för att välja det som passar dig och din ekonomi bäst. Det tredje och sista steget är att du undertecknar ditt låneavtal och efter det kommer pengarna att betalas ut till ditt konto inom 1 – 5 dagar. 

Att ansöka om ett lån via hemsidan är helt kostnadsfritt och räntan för varje lån bestäms alltid individuellt baserat på varje kunds förutsättningar. När du ansöker om ett lån kan du helt välja själv vad du vill använda pengarna till. 

Hur kan man komma i kontakt med Next Finance?
Har man några frågor eller funderingar och vill komma i kontakt med antingen Next Finance eller Freedom Finance kan man nå deras kundtjänst via e-post (info@nextfinance.se). Kundtjänsten är öppen alla dagar, även heldagar mellan kl. 09.00 – 20.00. Innan man kontaktar företagets kundtjänst kan man alltid gå in på deras hemsida för att läsa all information som finns där, chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga där. 

Har du någonsin tagit ett lån hos Next Finance eller Freedom Finance? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem.