Nätlån

Alla recensioner

Nätlån

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo Krea

Krea

0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

Logo Arcadia Finans

Arcadia Finans

0 recensioner

Känner du att du skulle behöva ta ett lån? Har du aldrig hittat ett lån som passar för just dig? Om du precis svarade &r...

Nätlån

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner att vi verkligen behöver renovera huset lite grann eller så skulle vi verkligen behöva köpa en ny mobil. Därför finns företaget Nätlån när just allt det där behövs, hos Nätlån kan du smidigt och enkelt ta ett lån med återbetalning om 33 dagar. 

Information om Nätlån
Catalunia Capital Ab är det som äger företaget Nätlån och deras vision är att erbjuda sina kunder enkla, små lån med snabb handläggningstid till dig som är behovet av det lilla extra. Nätlån erbjuder just dessa lån både snabbt och tryggt. Hela företagets historia börjar redan år 2009 och sedan dess har de förmedlat över 65 000 lån till 21 000 nöjda kunder, där vissa även har valt att återkomma eftersom de varit så nöjda. Nätlån är den seriösa och stabila långivaren som du alltid kan vända dig till om du skulle behöva lite pengar. De som står bakom företaget Nätlån har bakgrund inom olika sorters kreditgivning, då gäller det allt från privatlån, snabblån och olika sorter av företagslån. Nätlån kommer att hjälpa dig när de vanliga traditionella bankerna kanske inte vill hjälpa dig av någon orsak, tex att du har någon betalningsanmärkning

Tjänster som Nätlån erbjuder
Nätlån är den smarta långivaren eftersom de alltid utgår från kundens nuvarande återbetalningsförmåga och inte hur din ekonomiska situation har sett ur tidigare i ditt liv. Företaget gör det för att du ska kunna hitta det bästa lånet som möjligt som kommer att passa dig och din livssituation. Att göra en ansökan hos Nätlån är alltid såklart gratis och du kan göra din ansökan när som helst på hela dygnet, året om. Nätlån arbetar under vanliga arbetstider och de försöker alltid att handlägga din ansökan så snabbt det bara går så att du ska få dina pengar så snabbt som möjligt, efter att din kreditprövning har blivit godkänd. 

Varför ska man just låna pengar från Nätlån? Jo eftersom de alltid erbjuder tydliga villkor, du kan använda pengarna till vad du vill, du är erbjuden snabb handläggning och en individuell kreditprövning, du har en gång möjligheten att förlänga kredittiden och du har möjligheten att ansöka om avbetalningsplan. Grundkraven för att få ansöka om ett lån via Nätlån är att du måste vara mellan 18 – 70 år, du måste ha en inkomst i månaden på minst 8 000 kronor, du måste ha ett svenskt personnummer och ett mobilt BankID och så får du inte ha någon aktuell skuld hos kronofogden. 

Komma i kontakt med Nätlån
Om du av någon anledning inte är nöjd med lånet eller som du har några synpunkter till företaget ska du meddela dem direkt. Du kan komma i kontakt med dem antingen via telefon eller e-post, men du kan även skicka ett fysiskt brev till dem. Om du vill lämna in en reklamation kan du även kontakta Allmänna Reklamationsnämnden. 

Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har tagit ett lån via dem.