Nanokredit

Alla recensioner

Nanokredit

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo Krea

Krea

0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

Nanokredit

Det behövs ibland lite extra pengar inne på kontot. Det kan bero på att det har plötsligt dykt upp en helt oväntad utgift, man behöver en ny bil eller vill du kanske bara ut på drömsemestern med familjen som du så länge har väntat på. Om man bestämmer sig för att ta ett lån så vill man oftast att det ska gå snabb att få pengarna och det kan även vara skönt att ta ett lån som inte kräver någon säkerhet. Just därför finns företaget Nanokredit här för dig som en räddare i nöden. Nanokredit erbjuder lån för vardagen alla händelser som är både tryggt och enkelt. 

Om företaget Nanokredit
Enda sedan 2008 har företaget Nanokredit erbjudit alla sina kunder lån. Idag är företaget ett av Sveriges mest etablerade på marknaden och de har över 60 000 kunder i Sverige. Företagets ledord som de går och alltid har gått efter är tryggt, tydligt och enkelt, varje dag strävar de efter att uppfylla just det i hela verksamheten och i deras lån. Du som kund kommer alltid att känna dig trygg och säker om du väljer att ta ett lån av Nanokredit.

Vilka tjänster erbjuder Nanokredit
Om du har bestämt dig för att at ett lån och göra det via företaget Nanokredit ska du börja med att gå in på deras hemsida. Där kommer hela ansökan att gå i 3 steg innan du har dina pengar. Det första steget är att du ska välja ett belopp på hur mycket pengar du skulle vilja låna, du ska även välja hur lång återbetalningstid du skulle vilja ah vilket är mellan 3 till 9 månader. Det andra steget är att du ska fylla i alla dina personliga uppgifter och efter det är du registrerad på hemsidan, detta steg görs även via ditt BankID. Det tredje och sista steget är att företaget kommer att ta en titt på din ansökan för att sedan godkänna den och föra över dina pengar så fort som möjligt. Att ta ett lån via Nanokredit är alltid tryggt och företaget står även under Finansinspektionens tillsyn. Lånen som Nanokredit erbjuder är alltid. väldigt tydliga och du veta alltid vad det är som du betalar för, inga krångliga och oväntade utgifter dyker upp. 

Synpunkter och komma i kontakt med Nanokredit. 
Om du har några funderingar eller frågor ska du såklart inte tveka utan det är bara att ta kontakt med företaget. Företagets kundtjänst är öppen under helgfria vardagar och du kan nå dem på telefon eller via e-post. Nanokredit försöker alltid att göra sitt bästa för att svara så snabbt som möjligt på alla frågor som alla ställer. Om du skulle vilja lämna in en reklamation av någon orsak ska du börja med att kontakta företaget och beskriva ditt problem så noga som möjligt så att de efter det kan hjälpa dig så snabbt och enkelt som möjligt. 

Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har tagit ett lån via dem eller annars har några tankar och erfarenheter av dem.