Nanoflex

Alla recensioner

Nanoflex

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto
Direkto
0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån
Nätlån
0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum
Ferratum
0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo AXO Finans
AXO Finans
0 recensioner

One of Sweden's best loan brokers - Review of Axo FinansAbout Axo Finnas Axo Finans mediates private loans and collective loans and the business ...

Nanoflex

Ett snabblån är något som väldigt många personer väljer att ta någon gång under sitt liv, det kan bero på att det kommit en räkning från tandläkaren man inte kan betala, att bilen har gått sönder och den måste repareras eller så har det bara av någon orsak dykt upp en helt oväntad utgift. Det finns många orsaker till varför man kan behöva ta ett snabblån och därför finns det även många olika företag som erbjuder just sådana lån. Ett företag som erbjuder snabblån på den svenska marknaden är Nanoflex. Det är ett företag som varit aktivt sedan 2008 och hos dem kan man ansöka om ett lån på upp till 25 000 kronor under max 270 dagar. 

Mer information om Nanoflex
Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm i Sverige och deras mål är att erbjuda sina kunder både trygga och bekväma lån, lån för tillfälliga behov. Verksamheten Nanoflex är registrerad och står under Finansinspektionens tillsyn och de håller god sed när det kommer till kreditgivning. Om man vill läsa mer information om företaget om deras historia eller hur det tänker om vissa saker kan man göra det inne på deras hemsida. 

Vad erbjuder företaget Nanoflex?
Om man vill ansöka om ett lån hos företaget ska man börja med att gå in på deras hemsida och efter det kommer själva låneprocessen att bestå av 3 olika steg. Det första steget är att du ska välja hur mycket pengar du skulle vilja låna och även hur lång återbetalningstid du skulle vilja ha på ditt lån. Det andra steget är att du ska fylla i information om dig själv som tex personnummer, inkomster och utgifter mm. Det tredje och sista steget är att du ska identifiera dig med ditt BankID, kontrollera att alla uppgifter stämmer och sedan skicka in din ansökan. Om din ansökan blir beviljad kommer du att ha pengarna på ditt konto inom några dagar. Om du behöver hjälp med själva ansökan kan du alltid kontakta företagets kundtjänst, som är öppen under vanliga arbetstider. 

Om man är intresserad av att ansöka om ett lån hos Nanoflex finns det några grundkrav för att man ska kunna bli beviljad ett lån. Kraven fr att bli beviljad ett lån är att man måste vara mellan 20 år och 70 år, man får inte ha någon eller några betalningsanmärkningar och man måste även ha en deklarerad inkomst på minst 50 000 kronor i året. 

Hur kommer man i kontakt med Nanoflex?
Har du några frågor eller funderingar angående företaget eller deras lån som man kan ansöka om? Då kan du kontakta företaget, du kan nå dem på telefon (08 400 211 23), eller via e-post (info@nanoflex.se). Innan du kontaktar dem och ställer dina frågor kan du alltid läsa igenom all information som finns inne på deras hemsida, chansen är stor att du kan hitta svaret på din fråga där. 

Har du tagit ett lån hos Nanoflex? Om du har gjort det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar dina tankar och åsikter om dem.