Myloan

Alla recensioner

Myloan

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Zmarta

Zmarta

0 recensioner

Jämför erbjudanden – Recension om Zmarta SE Om Zmarta Zmarta är ett företag som är en jämförelsesite...

Logo Krea

Krea

0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

Logo Lendo

Lendo

0 recensioner

Om Lendo Lendo lanserades år 2007 med den ursprungliga idén att förmedla bolån men övergick sedan till privatlå...

Logo Freedom Finance

Freedom Finance

0 recensioner

Sitter du i en ekonomisk knipa? Fick du en oväntad kostnad? Eller vill du ut och resa och se världen? Hur som helst finns Freedom Finance...

Myloan

Ett privatlån kan de allra flesta av oss behöva ta någon gång i livet, och det kan bero på flera olika orsaker. Man kan behöva lite mer pengar när man ska renovera om i köket, sticka ut på drömsemestern med hela familjen och släkten eller så har det plötsligt dykt upp en helt oväntad utgift, tex att tvättmaskinen har slutat fungera och måste bytas ut. Det finns otroligt många sätt att ta ett lån, man kan ta ett snabblån direkt via mobilen, sticka till sin personliga bank för att vänta flera veckor på att skriva under pappren, eller så kan man gå in på nätet och ta ett lån online. Ett företag som erbjuder privatlån direkt i mobilen, surfplattan eller på datorn är MyLoan. Hos dem kan du ansöka om lån på upp till 500 000 kronor med en återbetalningstid på 18 år. 

Info om MyLoan
Företaget grundades och lanserades på den svenska marknaden 2010 och har sedan dess blivit en av Sveriges ledande förmedlingstjänster när det kommer till privatlån. Sedan företagets start har hjälp över 300 000 svenskar med lån och de samarbetar med 23 olika aktörer på den svenska lånemarknaden. Företagets mål är att bli och vara Sveriges bästa lånförmedlare. MyLoan har tillstånd att bedriva låne- och försäkringsförmedling och de står även under finansinspektionens tillsyn. 

Varför ska man välja MyLoan?
Hos MyLoan jobbar det ett tjugotal rådgivare som dagligen arbetar med att hjälpa kunder ansöka om ett lån. Vid varje låneansökan som sker via MyLoan:s hemsida skickas samma ansökan ut till företagets samarbetspartners, som i sin tur har möjligheten att återkoppla med sina låneerbjudanden. Vid varje ansökan hos MyLoan kommer det att göras en kreditupplysning via UC, men att ansöka om ett lån hos företaget är alltid kostnadsfritt. Inom 24 timmar efter att man har skickat in sin låneansökan hos MyLoan får man ett svar från olika banker och långivare. Vid varje ansökan kommer räntan att bestämmas helt individuellt och därför är det även bra att du som söker om ett lån kan se olika låneerbjudanden med olika räntor. Det finns några grundkrav för att få ansöka om ett lån hos MyLoan, och det är att du måste ha fyllt åtminstone 18 år och du måste ha en inkomst på minst 10 000 kronor i månaden. 

Klagomålshantering hos MyLoan
Om du har några frågor eller funderingar som har med företaget att göra eller deras lån eller samarbetspartners kan du kontakta deras kundtjänst, du kan nå de antingen via telefon (08 51 000 050) eller via e-post (info@myloan.se). Men om du råkar ha vägarna förbi kan du även svänga in via deras kontor som ligger i Stockholm så att du kan få svar på plats. Om du känner dig missnöjd över något eller om du känner att något är fel ska du lämna in en reklamation, det kan du göra genom att kontakta företaget och efter det beskriva ditt problem. 

Om du har tagit ett lån via MyLoan ska du inte glömma att lämna in en egen recension, oberoende om recensionen är positiv eller negativ kommer det att kunna hjälpa någon i framtiden som läser recensionen