Monetti

Alla recensioner

Monetti

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo Krea

Krea

0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

Monetti

Brukar du känna att du är i behovet av ett snabbt lån där det ingår både flexibla uttag och en fast månadsränta? Om det stämmer in på dig har du hittat rätt, nämligen till Monetti. Monetti erbjuder snabblån och de tar ingen UC på dig. Monetti är de som erbjuder smidigare och schysstare villkor än storbankerna till det svenska folket. 

Om Monetti
Monetti grundades och lanserades under 2006 med visionen att erbjuda vardagsnära finansiella tjänster till människor som behöver det men som inte kan ta ett lån hos en vanlig bank. De har en lång erfarenhet av branschen vilket leder till att de kan erbjuda sina kunder mindre krediter till bättre villkor, bättre än de flesta andra långivarna där ute. Monettis medelålder på sina kunder är ungefär 39 år och det är i stort sätt lika många kvinnor som män. De lånar endast ut pengar till personer som bedöms kunna betala tillbaka lånet och det är därför det alltid görs en kreditprövning innan alla lån beviljas. Monetti är under tillsyn av Finansinspektionen och det ingår i Folkfinansgruppen som ett licensierat finans- och kreditbolag.

Vad erbjuder Monetti?
Monetti erbjuder både flexibla och enkla lån som är kundvänliga, Monetti kommer att kunna erbjuda dig en smidig lösning när du behöver det lilla extra på kontot. Hos detta företag har du möjligheten att ta ett lån på upp till 20 000 kronor utan någon som helst säkerhet. Du ska göra din ansökan via hemsidan och efter det kommer du att få pengarna in på ditt konto. För att bli beviljad ett lån via Monetti finns det några krav, vilka är: du måste vara över 18 år, ha en taxerad inkomst, inte ha någon skuld hos kronofogden och du måste vara folkbokförd i Sverige. Monetti erbjuder sina kunder två olika lån, du kan välja mellan ett Flexilån eller Monettilån. 

Ett flexilån har du tillgång till oberoende var du befinner dig, som ny kund hos Monetti kan du först ansöka om ett kreditbelopp och efter det kan du välja hur stor del av lånet du vill ta ut. Du behöver bara betala för de pengar som du valt att ta ut och det kommer inte att bli någon outnyttjad kredit. 

Om du väljer att ansöka om ett Monettilån kan du välja att ansöka mellan 2 000 kr till 20 000 kr, du kan göra det enkelt via internet, sms eller telefon. Lite beroende på vilken bank du har men ofta kommer du att få pengarna redan samma dag, det går så fort eftersom du lätt kan genomför din ansökan genom att logga in via BankID eller e-legitimation. 

Reklamationer och tips till Monetti
Om du undrar över något behöver du inte tveka utan det är bara att höra av sig, Monettis kundtjänst finns tillgänglig 7 dagar i veckan så att det ska kunna hjälpa dig om du behöver det. Du kan komma i kontakt med företaget via e-post eller på telefon.

Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har tagit ett lån via dem eller har några erfarenheter av dem.