OmdömesStälle

  Recensioner Monara

  Att låna pengar

  någon gång under sitt liv är helt normalt, det är även något som de allra flesta gör. Man tar ofta lån för att kunna köpa sig ett eget hus eller en tomt. Men man kan även låna pengar för att kunna göra en renovering, köpa en ny bil eller åka ut på en semester och verkligen njuta med hela familjen. Om man vill låna pengar kan man såklart gå till en fysisk bank, skriva under en massa papper och sedan vänta flera veckor för att se om man blivit beviljad eller ej, så behöver man inte göra i dagsläget längre. Nu finns det långivare som lånar pengar online, man slipper gå på fysiska möten och oftast får man svar om man blivit beviljad eller ej inom några få dagar. Det finns många olika företag som erbjuder lån både i Sverige, norden och Europa men ett företag som är verksamt i Sverige är Monara.

  Hur mycket kommer jag vara tvunget att betala i ränta om jag ansöker om ett lån hos Monara? Hur länge tar det att bli beviljad ett lån och vart ska jag söka kontakt om jag undrar över något? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner om företaget i fråga.

  Mer information om långivaren Monara

  Monara är ett företag som är verksamma i Sverige och de står under Finansinspektionens tillsyn och har därför lov att bedriva sin verksamhet. Monara fungerar som en online tjänst och de erbjuder sina kunder lån i form av snabblån.

  Vad erbjuder Monara sina kunder?

  Om man vill ansöka om ett lån via detta företag ska man börja med att gå in på deras hemsida. Väl inne på hemsidan ska man påbörja sin ansökan genom att välja hur mycket pengar man skulle vilja låna och i ansökan väljer man även hur lång avbetalningstid man skulle vilja ha. Hos Monara kan man ansöka om ett lån på mellan 1 000 kr upp till 30 000 kr. När man gör en ansökning om lån via hemsidan kommer inte någon kreditupplysning via UC att göras och pengarna kommer att komma direkt till ditt bankkonto. Att göra en ansökning via Monara är helt gratis oberoende om man blir beviljad eller ej.

  Grundkraven

  för att få ansökan om ett lån via Monara är att man måste vara åtminstone 2+ år gammal, vara folkbokförd i Sverige, man får inte ha några skulder hos Kronofogden och man får heller inte ha några betalningsanmärkningar.

  Hur kan man komma i kontakt med kundtjänsten hos Monara?

  Har man några frågor eller funderingar till företaget kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där. Hittar man inte svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta kundtjänsten kan man antingen göra det via telefon eller via e-post, under vardagar.

  Har du någon erfarenhet av långivaren Monara? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.


  Snabblån.

  Monara Natuma ( Peacock Dance ) - Traditional Perahara Dance in Sri Lanka

  Monara
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Monara

  Din recension

  FAQ

  Är Monara ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Monara. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Monara?

  Monara är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Monaras webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.