Modus Finans

Alla recensioner

Modus Finans

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo Krea

Krea

0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

Modus Finans

Lån är något som de allra flesta av oss kommer att ta någon gång under livet. Vissa väljer att ta ett snabblån eftersom det har dykt ner en räkning i postlådan som de inte alls hade räknat med, och andra väljer att ta ett mycket större lån för att sedan köpa ett hus eller en tomt. Det finns som sagt väldigt många orsaker till varför man skulle behöva lite mer pengar i ett speciellt tillfälle. Om man ville ta ett lån förut var man tvungen att gå till en fysisk bank och efter det följde det veckor av vänta och av pappersarbete för att ens se om man har blivit beviljad ett lån eller ej. I dagsläget behöver man inte göra så längre. Idag räcker det med att gå in på valfri hemsida som erbjuder de lån man är ute efter, och sedan ansöka om ett lån som tar några minuter. När man ansöker om pengar online går själva processen oftast väldigt fort och pengarna har man inne på sitt konto inom några få arbetsdagar. Ett företag som erbjuder lån i flera olika länder är Modus Finans

Information om företaget Modus Finans
Modus Finans är ett företag som erbjuder lån online och företaget är grundat och lanserat i Norge. I Oslo ligger företaget huvudkontor. Själva varumärket och företaget Modus Finans ingår i L EASY Group där även andra företag som erbjuder lån ingår. 

Vad erbjuder Modus Finans sina kunder?
Om man skulle vilja ansöka om ett lån online och man bestämmer sig för att göra det via detta företag ska man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan börja med själva ansökan. I ansökan på hemsidan ska man välja hur mycket pengar man skulle vilja låna och även hur lång återbetalningstid man skulle vilja ha. Man kan ansöka om ett lån på upp till 50 000 kr med en återbetalningstid på max 60 månader. Modus Finans erbjuder även så kallade ”räntefria månader” vilket innebär att om man ansöker om ett lån kommer man att även kunna välja två betalningsfria månader per år. Eftersom det systemet finns så kommer du som kund att få lite extra frihet i din ekonomi under just de två månaderna, som man kan tex välja att ha i December för att handla julklappar etc. Om man tar ett lån via Modus Finans så behöver man inte ha några räntefria månader, man kan även betala tillbaka lånet som vanligt. När man ansöker och blir beviljad ett lån så kommer pengarna att betalas ut samma dag som lånet blir beviljat, eller senast dagen efter det. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Modus Finans?
Om man undrar över något och skulle vilja kontakta Modus Finans kundtjänst kan man antingen göra det via e-post (info@modusfinans.se) eller via telefon (21610020). Innan man kontaktar kundtjänsten kan man alltid gå in på företagets hemsida för att läsa igenom alla villkor och även de oftast ställda frågorna. 

Har du lånat pengar via Modus Finans? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem.