Mobillån

Alla recensioner

Mobillån

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo Krea

Krea

0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

Mobillån

Trygga mobillån – recension om Mobillån.se

Om Mobillån
Det är ett företag som jobbar med konsumentkrediter i form av SMS-lån. Mobillån grundades 2006 och var då först i Sverige att erbjuda denna typ av kreditgivning via mobiltelefon. Mobillån Sverige AB har varumärkesskyddat ordet mobillån. I mars 2006 blev företaget känt då de lanserade SMS-lån, den svenska komikern Robert Gustafsson har varit reklampelare åt företaget och genom humor marknadsfört Mobillån.

Trygg tjänst för sms-lån riktade till privatpersoner är Mobillåns affärsidé. Mobillåns hemsida stöder den senaste tekningen när det gäller säkerhet för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Ansökningsprocessen är tydlig och enkel och har du eventuellt några frågor eller funderingar hjälper kundtjänsten väldigt gärna till.

Vad erbjuder Mobillån?
Att ta ett lån hos Mobillån är flexibelt, din kredit finns alltid tillgänglig på ditt konto då den behövs, det tillkommer inga dolda kostnader och kontokrediten har en lägre kostnad jämfört med andra lån, och sist men inte minst så kan du betala den i den takt som passar just dig bäst, faktura en gång i månaden. Många andra företag där man kan ta ett lån via mobilen tar inte hänsyn till låntagarens förutsättningar och kan då påverka den personens ekonomi negativt. Mobillån erbjuder alltid en skräddarsydd återbetalning just utgående från dina förutsättningar, du kan även genom Mina Sidor ändra på betalningsplanen. Du kan snabbt och enkelt logga in i det programmet med personliga uppgifter och där får du en tydlig överblick över både din kredit och delbetalningar. Mobillån vill inte att du ska få en ekonomisk belastning, vilket det kan bli med många andra sms-lån. Mobillåns månatliga fakturor är en viktig del till just detta och även Mobillåns arbete med att kreditpröva alla nya låntagare. Om du söker efter låg ränta på sms-lån och har gett upp hoppet, då ska du kontakta Mobillån, det är väldigt viktigt för dem att erbjuda dig en smidig lösning. Personerna bakom Mobillån förstår hur livet kan vara, vardagen för ofta med sig antingen specifika köp eller oväntade utgifter. Behöver du hjälp att täcka just de kostnaderna kommer Mobillån att hjälpa dig tryggt och smidigt på vägen. Tack vare den smidiga processen får du svar på din ansökan utan förbehåll och naturligtvis använder du bara av den krediten som du behöver. Återbetalningen av lånet sker varje månad och då betalar du bara naturligtvis av på det belopp som du har utnyttjat. Du kan välja själv hur du gör, du har möjligheten att betala tillbaka hela summan eller göra en ny insättning för att sänka räntekostnaden. För att få låna pengar hos Mobillån måste du vara minst 20 år gammal, ha bott i Sverige i tre år, är fri från betalningsanmärkningar och ha en taxerad årsinkomst på 150 000kr före skatt. 

Kontakta Mobillån
Mobillån svarar gärna på frågor du kanske har, du kan kontakta dem på telefon, via e-post eller fylla i ett kontaktformulär via deras webbsida. Har du anser att något är fel på kontoutdrag/fakturan och har en reklamation ska du rikta dig genast till Tryggkredit.

Vad är din åsikt?
Skriv gärna en egen åsikt och få din röst hörd angående företaget Mobillån.
 

Info video hur du gör om du är intresserad att ansöka om en kredit.