Mitt Bolån Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Mitt Bolån

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

G
Göta Eklund
Jag nyligen köpt mitt nya hus och hade letat efter en bank som ger mig bra räntevillkor. Jag hittade Mitt Bolån från Compricer och jag måste säga att min erfarenhet har varit allt annat än positiv....Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Mitt Bolån - En otrolig upplevelse

  Jag nyligen köpt mitt nya hus och hade letat efter en bank som ger mig bra räntevillkor. Jag hittade Mitt Bolån från Compricer och jag måste säga att min erfarenhet har varit allt annat än positiv. De hjälpte mig genom hela processen, gjorde det lätt för mig att jämföra olika bankers erbjudanden och gav mig ett lån med låg ränta. Det team av experter jag pratade med var mycket professionella och vänliga. De svarade på alla mina frågor utan att tveka. När det fanns några hinder längs vägen tog de snabbt tag i dem så banker inte skulle dra tillbaka sina erbjudanden. Slutligen lyckades jag få mitt bolån beviljat tack vare Mitt Bolåns stöd under hela processen. Om du letar efter en bank som bryr sig om dig som kund, då rekommenderar jag starkt att använda tjänsterna från Mitt Bolån.


Andra personer tittade också på

Logo Lendo

Lendo

1 recensioner

Om Lendo Lendo lanserades år 2007 med den ursprungliga idén att förmedla bolån men övergick sedan till privatlå...

Logo Moank

Moank

1 recensioner

Vill du köpa en ny bil? Betala av lånet på bostaden? Åka på en drömresa? Eller kanske något helt annat som ...

Logo Enklare

Enklare

1 recensioner

Lån, lån, lån ja, det är något som väldigt många personer hör och tänker mycket på. Vissa k...

Logo Arcadia Finans

Arcadia Finans

1 recensioner

Känner du att du skulle behöva ta ett lån? Har du aldrig hittat ett lån som passar för just dig? Om du precis svarade &r...