Mitt Bolån

Alla recensioner

Mitt Bolån

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo Krea

Krea

0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

Mitt Bolån

Har du behovet av att skaffa dig ett bättre bolån? Känner du att du skulle vilja ta del utav en helt kostnadsfri tjänst som kommer att ge dig ditt bästa bolån någonsin. Om du precis höll med om de ovanstående frågorna ska du ta och gå in på den svenska hemsidan Mittbolån. 

Historien bakom Mittbolån
Hela historien bakom det geniala företaget Mittbolån startade via Schibstedkoncerner vilket detta företag är en del av. Just Schibsted är en av nordens största mediekoncerner med verksamhet i över 30 olika länder med hjälp av omkring 7 800 medarbetare. Mittbolån har växt så pass mycket fram tills där de är idag vilket är att de är Sveriges ledande bolåneförmedlare via nätet och tack vare att de har valt att samarbeta med flera olika banker så att de kan erbjuda sina kunder de bästa möjliga villkoren. 

Mittbolån ägs av Compricer som även är en utav Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi. Varje dag hjälper detta företag tusentals konsumenter att spara sina pengar genom att jämföra och byta ut leverantörer inom tex. El, försäkringar och lån. 

Tjänster som Mittbolån erbjuder
Du som privatperson kanske känner att det är både krångligt och tidskrävande att börja förhandla sin ränta, därför kommer Mittbolån att kunna vara till din tjänst. Det enda du behöver göra är att gå in på deras hemsida, fylla i en ansökan och efter det är det så gott som klart, du behöver inte kontakta en endaste bank. 

Efter att din personliga ansökan er gjord kommer Mittbolån att göra jobbet åt dig genom att presentera olika erbjudanden för dig som kommer att passa just dina individuella önskemål och just din livsstil. Efter det är det ditt jobb att välja vilket erbjudande du är intresserad av och vilken du skulle vilja byta till och sedan är det klart. När du är kund hos Mittbolån kommer du att kunna göra detta helt kostnadsfritt och detta företag tjänar sina pengar genom den provisionen de mottar från banken för varje kund som de förmedlar. Därför är du som kund hos Mittbolån garanterad ett bra erbjudande eftersom om de inte erbjuder bra alternativ kommer de själva inte heller att tjäna några pengar. Oberoende hur många banker Mittbolån är i kontakt med när det gäller din ansökan så kommer det endast att göras en kreditupplysning på dig och inte fler. 

Reklamationer, tips och frågor till Mittbolån
Om du är intresserad hur detta företag har hjälp sina andra kunder kan du gå in på deras hemsida och gå in på fliken ”läs mer om vad våra kunder tycker”. Mittbolån finns till för att hjälpa dig om du funderar över något så du ska inte tveka med att höra av dig om du har några frågor, du kan komma i kontakt med dem genom att slå en signal till dem eller skicka e-post. Du kan även fylla i ett frågeformulär som finns på hemsidan så kommer de att komma i kontakt med dig så snabbt som möjligt.  

Glöm inte att skriva en egen recension om Mittbolån om du har några erfarenheter av dem.