OmdömesStalle

  Recensioner Merax

  Vill du låna pengar flexibelt? Då finns företaget Merax just för dig. Via Merax kan du ta lån på upp till 30 000 kronor helt utan avgifter. Genom att ta ett lån via Merax blir du erbjuden flexibiliteten att återbetala precis när du vill och hur mycket du vill varje månad.

  Om Merax

  Brixo Ab grundades år 2014 och är ett svenskt konsumentkreditinstitut som erbjuder hög solidaritet och har svenska ägare. Företagets vision är att komma med innovativa och moderna kreditprodukter som möjliggör krediter att bli för en bredare allmänhet. Brixo strävar efter att förbättra och förenkla marknaden när det gäller finansiering tjänster genom att utveckla sina egna anpassningsbara tekniska plattformar.

  Brixo ser alltid till att göra ansvarsfulla kreditprövningar och de följer även en god kreditgivningssed. Brixo har Finansinspektionens tillstånd att bedriva sin verksamhet enligt lag. Brixo kan i dagens läge erbjuda 4 olika produkter, vilka är: Brixo, Merax, Kontantfinans och sist men inte minst Flexkontot.

  Vad erbjuder Merax?

  Även fast bolaget Brixo startade år 2014 lanserades först Merax under våren 2017. Merax målsättning är att erbjuda ett av marknadens mest prisvärda lån där till och med betalningsanmärkningar kan accepteras. Bolagets ledord är att de ska vara så transparenta som möjligt eftersom de vill att deras kunder ska veta vad lånet kommer att kosta innan de ansöker om det. Merax erbjuder sina kunder en fast ränta och de är även väldigt tydliga med vilka krav de ställer för att kunna bevilja ett lån.

  Om du är intresserad att ansöka om ett flexibelt lån via Merax ska du börja med att gå in på företagets hemsida och fylla i en ansökan som kommer att gå snabbt, du kan signera i din ansökan via BnakID. Efter det kommer företaget att inhämta en kreditupplysning från UC samt att de även kommer att kontrollera att du uppfyller alla krav för att få ta ett lån. Efter att din ansökan har blivit behandlad kommer du att bli kontaktad via e-post. Du kommer att få en fullständigt detaljerad plan där det tydligt framgår all information om både lånet och återbetalningen. Samma dag som krediten har blivit beviljat kommer lånet att betalas ut och då kommer pengarna att betalas direkt till ditt bankkonto. När du ska börja betala tillbaka på ditt lån kan du själv välja hur mycket du vill betala tillbaka varje månad och du behöver bara betala ränta för den del av ditt kreditutrymme som utnyttjas. När du haft ditt lån i 2 månader kan du efter det ansöka om en ökad kreditgräns via ”mina sidor”, för att göra det ska du ansöka om en helt ny kreditgräns.

  Reklamationer, kontakt och tips om Merax

  Om du har några frågor om företaget i sig eller om deras lån de har att erbjuda kan du komma i kontakt med dem via telefon eller via e-post. Du kan även följa dem på Facebook för att se alla nyheter som har med dem att göra. Om du har vägarna förbi kan du även besöka dem på deras kontor i Stockholm.

  Om du har några erfarenheter utav företaget så glöm inte att skriva en egen recension om dem.

  Lån, räntor och amorteringar.

  Merax
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Merax

  Din recension

  FAQ

  Är Merax ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Merax. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Merax?

  Merax är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Merax gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.