OmdömesStälle

  Recensioner Meddelandelån

  Meddelandelån erbjuder snabba lån direkt till din mobil. I livet händer det ibland att man känner att man snabbt måste h pengar på en gång, då kommer det passa utmärkt för dig att ta ett snabbt smslån via Meddelandelån. Meddelandelån har 5 av 5 stjärnor i betyg och de använder sig heller inte av UC för kreditupplysningar.

  Om Meddelandelån

  Meddelandelån är en bifirma till C Finance Ab vilket är en av de äldsta aktörerna inom korta och små lån, så kallade smslån på den nordiska marknaden. Företagets filosofi är både tydlig och enkel, vilket är att de vill hjälpa vanliga människor klara sig genom kortvarig stram ekonomi genom att erbjuda ett litet lån, ett lån som har både ärliga och tydliga villkor och priser. Under 2006 lanserades Meddelandelån i Uppsala och deras mål är att erbjuda sina kunder pengar på ett enkelt och säkert sätt. Detta företag är ett nytänkande kreditmarknadsbolag med ambitionen att vara både effektiva och snabba i deras sätt att jobba, detta lönar sig verkligen för företagets kunder eftersom de kan erbjuda dem både riktigt bra priser och villkor.

  Lån, ränta och amortering.

  Vilka tjänster erbjuder Meddelandelån?

  Via Meddelandelån har du chansen att lån pengar från 1 000 kr upp till 30 000 kr utan någon som helst säkerhet med en återbetalningstid på 30 dagar och upp till 3 år. Om behovet skulle finnas har du även chansen att förlänga dina fakturor och företagets kunniga kundtjänst kommer att kunna hjälpa dig ifall du har några frågor om att låna pengar via dem.

  Varför ska man just välja Meddelandelån om man har behovet av att ta ett snabbt lån? Jo, eftersom de är en pålitlig långivare som kommer att kunna hjälpa dig i nöden. Företagets andra kunder har valt att ta ett lån via just Meddelandelån eftersom företaget erbjuder snabba överföringar, möjligheten att förlänga faktura vid behov och sist men inte minst erbjuder de en smidig ansökningsprocess. Du kan ta ett lån via detta företag 7 dagar i veckan och vanligtvis kommer du att kunna få pengarna på konto redan samma dag som du ansöker, beror lite på vilken bank du har. Om du är ny kund hos detta företag kan du låna pengar utan några avgifter och du kan bli beviljad ett lån oberoende vad du ska ha det till, renovering, motorcykel, telefon mm.

  För att få ta ett lån hos Meddelandelån måste du vara minst 20 år gammal, ha ett eget mobilnummer, ett svenskt personnummer, ha en fast adress i Sverige och du får inte ha några betalningsanmärkningar.

  Reklamationer, tips och kontakt med Meddelandelån

  Om du har några frågor till företaget kan du komma i kontakt med dem på några olika sätt, du kan göra det genom att skicka e-post till dem, ringa dem på telefon eller chatta med dem direkt på företagets hemsida. Deras kundtjänst er öppen alla dagar i veckan under vissa tider, mer info finns på företagets hemsida. Om du inte är nöjd över något som företaget har gjort ska du såklart lämna in en reklamation, det ska du göra via kundtjänsten.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget.

  Meddelandelån
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Meddelandelån

  Din recension

  FAQ

  Är Meddelandelån ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Meddelandelån. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Meddelandelån?

  Meddelandelån är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Meddelandelåns webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.