OmdömesStalle

  Recensioner Matchbanker

  När man har bestämt sig för att ansöka om ett lån så kan det kännas väldigt tomt och jobbigt, för man har ingen aning vart man ska vända sig. En sak man kan göra om man vill är att gå till närmaste fysiska bank och säga att man är intresserad av att ta ett lån. Men att göra det kan ta ganska mycket tid, det ska skrivas under en massa papper samt att man måste finna tiden till att gå på flera fysiska bankmöten. Men om man inte vill så behöver man inte längre gå till en fysisk bank för att låna pengar, eftersom man i dagsläget kan låna pengar online. Det finns många olika företag och långivare som erbjuder just lån online, och även olika sorters lån som tex privatlån, företagslån och snabblån. Men även fast man bestämt sig för att ansöka om ett lån online, så kan det vara svårt att veta vilken hemsida man ska välja. Därför finns det hemsidor där man kan jämföra olika online banker och långivare. Ett av dessa företag är verksamma i Sverige och går under namnet matchbanker.

  Mer information om Matchbanker

  Matchbanker är ett företag som lanserades och grundades under 2014 och både drivs och ägs av Lead SupplyA A/S. Företaget kommer ursprungligen från Köpenhamn i Danmark men har sedan verksamheten startade lanserats även i fler länder. I dag finns tjänsten och företaget Matchbanker tillgängligt i 13 olika länder, världen över. Som mål har företaget Matchbanker att bli det ledandet företaget i Europa som erbjuder denna sorts tjänst.

  Matchbanker.dk - Find det bedste lån

  Vad erbjuder Matchbanker sina kunder?

  Om man har valt att ansöka om ett lån online och även valt att jämföra olika lån via Matchbankers tjänst ska man börja med att gå in på företagets hemsida. Efter det ska man välja till vad man vill ha sitt lån, man kan välja mellan: shopping, semester, bil, renovering, skulder eller annat. När man har valt till vad man ska ha lånet ska man göra en ansökan där man fyller i hur mycket pengar man skulle vila lån, sin arbetssituation och lite andra uppgifter om en själv. Efter det ska man skicka in sin ansökan och sedan kommer man att få olika erbjudanden som man sedan kan välja och vraka mellan för att välja det som man tror skulle passa allra bäst. Hos Matchbanker kan man ansöka om ett lån som är mellan 500 – 500 000 kronor. Man kan vara helt anonym då man använder sig av tjänsten Matchbanker, och vissa långivare kan erbjuda dig lån även om du har några betalningsanmärkningar. För att få jämföra olika lån hos Matchbanker måste man vara myndig.

  Hur kan man komma i kontakt med Matchbanker?

  Matchbanker har en ”FAQ” på sin hemsida där de oftast ställda frågorna finns, där kan man gå in och läsa om man undrar över något. Om man vill komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det via e-post.

  Har du jämfört olika lån och långivare hos Matchbanker någon gång? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.


  Skillnaden mellan olika lån.

  Matchbanker
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Matchbanker

  Din recension

  FAQ

  Är Matchbanker ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Matchbanker. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Matchbanker?

  Matchbanker är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån, Jämförelsehemsidor för Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Matchbanker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.