OmdömesStalle

  Recensioner Marginalen Bank

  Många människor kommer någon gång under sitt liv att ta ett lån, om dom blir beviljade ett. Det kan bero på stora saker som att man vill köpa ett hus, en ny bil eller göra en stor renovering på det nuvarande hemmet; men det kan även bero på mindre saker som att man vill ut på drömsemester med hela familjen eller så får man en räkning man inte alls hade räknat med. Oberoende vad orsakerna än kan vara så finns det många företag som erbjuder just lån av alla dess slag, en bank du kan låna pengar hos är Marginalen Bank. Det är ett företag du kan låna upp till 350 000 kronor från, med en återbetalningstid på upp till 12 år utan någon som helst säkerhet.

  Information om Marginalen Bank

  Företagets rötter börjar redan vid 1979 men Marginalen Bank började växa av sin egen kraft under 90 – talet. Företaget började växa redan från start och idag har Marginal Bank cirka 300 anställda i Sverige och även över 300 000 kunder. Företaget erbjuder privatlån, men även administrativa och finansiella tjänster för företagare. Företagets affärsidé är att hjälpa människor genom att utveckla och förenkla deras ekonomiska vardag, Marginalen Bank försöker alltid att lyssna på alla sina kunder och erbjuda vad de kan. Om man vill läsa mer information om företaget och hela deras historia kan man göra det inne på deras hemsida, där finns det mycket information.

  Marginalen Bank

  Tjänster som Marginalen Bank erbjuder

  Företaget erbjuder inte endast ett lån utan hos Marginalen Bank kan man även öppna ett sparkonto utan några bindningstider och obegränsade uttag, och man kan skaffa ett Marginalen kort som man kan använda som ett vanligt bankkort.

  Om man vill ansöka om ett lån hos företaget ska man börja med att gå in på deras hemsida och fylla i ansökan, man kan även ringa dem och ansöka om lånet per telefon om man föredrar det. Grundkraven för att få ansöka om ett lån är att man måste vara minst 20 år gammal, ha en årsinkomst på minst 200 000 kronor och så får man inte ha några betalningsanmärkningar. Om man ansöker om ett lån och även blir beviljad det kommer det att ta cirka 2 – 5 bankdagar innan Marginalen betalar ut pengarna till ditt angiva bankkonto.

  Komma i kontakt med Marginalen Bank

  Om man undrar över något eller har några frågor eller funderingar kan man börja med att läsa igenom de oftast ställda frågorna som finns inne på företagets hemsida. Om det är så att man inte hittar svaret på sin fråga där kan man alltid kontakta företaget. Om man vill komma i kontakt med dem kan man antigen fylla i ett frågeformulär som finns inne på hemsidan men man kan även nå dem via telefon (0771 717 710) Om man känner sig missnöjd över något ska man lämna in en reklamation, om man vill göra det ska man fylla i frågeformuläret.

  Skriv gärna en egen recension om Marginalen Bank om du har tagit ett lån via dem eller annars har några tankar eller åsikter om dem.

  Marginalen Bank
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Marginalen Bank

  Din recension

  FAQ

  Är Marginalen Bank ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Marginalen Bank. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Marginalen Bank?

  Marginalen Bank är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Marginalen Bank gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.