Lumify

Alla recensioner

Lumify

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Vivus

Vivus

0 recensioner

Vivus är låneförmedlarna som erbjuder både vänlig och professionell kundservice och du får lånebesked genast...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Lumify

Räntefri kredit de 30 första dagarna – Recension om Lumify

Om Lumify
Lumify är en produkt av Luma Finans Ab, vilket även ingår i en nordeuropeisk finansiell koncern som är verksamma i både Danmark och Sverige.  Luma Finans AB’s är en licensierad verksamhet som står under Finansinspektionens och Konsumentverkets tillsyn. Fördelar med att använda dig av Lumify är att du väljer hur du vill betala, det är enkel och bekväm registrering som finns tillgänglig dygnet runt och det är snabba beslut på ansökningarna. 

Vad erbjuder Lumify?
För att göra en ansökan ska du gå in på Lumify’s hemsida, som är väldigt lätt att navigera på. Efter det ska du välja ett kreditbelopp och fylla i en ansökan, din ansökan kommer att skickas och den kommer att bli verifierad inom några minuter av Lumify. Efter det är det bara att vänta på pengarna som genast kommer att överföras till ditt bankkonto. Om du vet att du inte har möjlighet att ta ansöka om ett lån eftersom återbetalningen kommer att bli svår, då ska du inte alls ansöka. Behöver du hjälp med din ekonomi ska du vända dig till budget- och skuldrådgivare i din kommun. För att din ansökan ska bli godkänd måste du ha ett svenskt personnummer, uppge ditt personliga bankkonto som ska vara vid en svensk bank och så måste du vara över 18 år och folkbokförd i Sverige. När du gör en ansökan kan det även hända att du blir ombedd att skicka en kopia på ditt körkort, ID – kort eller pass för att identifiera dig. Tar du ett lån via Lumify är lånet tillsvidare och inte på en begränsad tid, det finns ingen försäkring som säkrar krediten och inte heller någon annan kompletterande tjänst. Några utgifter som tillkommer då du ansöker om ett lån är en uppläggningsavgift, dock gäller den endast om du är en återkommande kund, så inte första gången du tar ett lån hos dem. Det kan även tillkomma en förlängningsavgift och en aviseringsavgift.

Det lägsta lånet du kan ta via Lumify är 2000kr och det högsta är 20 000kr. Återbetalningen sker månadsvis på avtalad förfallodag och den månatliga fakturan omfattar amortering av lånet, avgifter, ränta och eventuell dröjsmålsränta.  Du kan även betala av hela lånet på en gång ifall det passar dig.  Den nominella räntan Lumify har att erbjuda är 39,5% per år och beräknas på kapitalbeloppet. 

Reklamera åt Lumify
Om du känner att du vill lämna in en reklamation kan du göra det. Då ska du som tagit lånet kontakta kreditgivarens kundtjänst antingen via e-post eller telefon. Du kan även begära skriftligen att ditt ärende granskas av den klagomålsansvarige hos kreditgivaren. Vill du ytterligare kan du också kontakta den allmänna reklamationsnämnden. Du som tagit lånet har även rätt till att inom 14 dagar från och med att avtalet ingicks utnyttja din ångerrätt enligt konsumentkreditlagen. 

Erfarenhet av Lumify?
Kanske du tagit ett lån via dem, eller någon du känner. Berätta då gärna hur hela processen gick till och ifall det tillkom några komplikationer under vägen.