OmdömesStalle

  Recensioner Loanstep

  Ibland behöver man det lilla extra på kontot. Det kan vara till en drömresa man vill ut på, man behöver kanske en ny bil eller så har det bara dykt upp en helt oväntad utgift vilket det ofta händer. När man lånar pengar vill man även att det ska gå både smidigt och enkelt, utan krångel och några dolda avgifter. Därför finns just företaget Loanstep som erbjuder just det. Att gör an ansökan gå snabbt och enkelt och du får svar direkt. Välkommen till företag som kan hjälpa dig att få en dröm och gå i uppfyllelse.

  Information om Loanstep

  Savelend Sweden Ab äger Loanstep och de verkar som en låneförmedlare som för samman låntagare med långivare som har anslutit sig till Savelends investeringsplattform. Företaget har många återkommande kunder vilket de är väldigt glada över. Företagets vision är att skapa en bestående relation med sina kunder, de ser inte endast till att bara lyssna utan de berättar även och vill att alla kunder ska komma med sina egna synpunkter hur företagets tjänst skulle kunna bli bättre. De erbjuder även smarta ekonomitips så att din ekonomiska situation hela tiden ska kunna gå ihop så att du klara den undan alla betalningsanmärkningar.

  Lån och amorteringar. 

  Tjänster som Loanstep erbjuder

  Loanstep har en tydlig och lättnavigerad hemsida där du smidigt kan ansöka om ett lån. Du får dina pengar in på ditt konto väldigt snabbt och det finns inga dolda avgifter. Att ansöka om ett lån via Loanstep går i 3 olika steg, det första steget är att du ska gå in på företagets hemsida för att fylla i en smidig ansökan med ditt bankID. Det andra steget är att företaget kommer granska din ansökan och sedan lämna ett preliminärt besked på en gång. Det tredje och sista steget är att pengarna kommer att sättas in på ditt konto redan samma dag som du sedan kan använda till precis vad du vill. Att göra en ansökan via Loanstep är helt kostnadsfritt men i de flesta fallen rekommenderas det inte att ta ett nytt lån om man redan har en ganska ny betalningsanmärkning.

  Har du synpunkter till Loanstep?

  Loanstep vill såklart att du ska komma med egna synpunkter om deras tjänster om du känner att något skulle kunna förbättras. Om du vill förmedla dem eller om du har några frågorna ska du såklart ta kontakt med företaget. Du kan komma i kontakt med dem via telefon eller e-post eller skicka ett fysiskt brev till deras kontor som ligger i Stockholm. Det du kan börja med om du har några frågor eller funderingar är att gå in på hemsidan för att läsa igenom de oftast ställda frågorna. Om du känner att något är fel eller att du vill lämna in en reklamation ska du göra det. Att lämna in en reklamation är helt gratis och företaget ser alltid till att sköta alla ärenden så snabbt som möjligt.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har tagit ett lån via dem eller om du har några synpunkter om dem.

  Loanstep
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Loanstep

  Din recension

  FAQ

  Är Loanstep ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Loanstep. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Loanstep?

  Loanstep är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Loanstep gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.