Likvid företagslån

Alla recensioner

Likvid företagslån

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo Krea

Krea

0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

Likvid företagslån

Är du ute efter marknadens bästa företagslån? Då har du hittat helt rätt, välkommen till Likvid Företagslån. Företaget ser till att utgå från helheten och försöker därför alltid erbjuda dig som kund den bästa kombinationen av service, villkor, trygghet och även flexibilitet, vilket är anpassat för just dig och ditt företags situation. Oberoende vilken typ av verksamhet eller vilken bolagsform du har kommer Likvid Företagslån att kunna vara till din hjälp.

Om Likvid Företagslån
Hela företagets resa började under hösten 2017 eftersom de insåg att de fanns ett stort behov av mindre företagslån på marknaden, och även fast det finns många andra som erbjuder just mindre företagslån är deras process oftast både lång och krånglig och även fylld med massa dolda avgifter. Likvid vill hjälpa dig och bidra med sin erfarenhet och kompetens, de vill alltså erbjuda alla sina kunder en riktigt bra tjänst. Likvid Företagslån ville särskilt starta upp sin verksamhet med tanke på alla nystartade bolag utan lång historik, eftersom de kan vara svårt för dem att få lån hos traditionella kreditinstitut som tex banker. Likvid är en del av Trention AB som i sin tur är registrerat hos Finansinspektionen

Vad erbjuder Likvid Företagslån?
Det har ingen skillnad om du har ett nystartat bolag eller varit verksam under en längre tid, Likvid vill väldigt gärna hjälpa dig oberoende. Att ta ett företagslån via Likvid kommer både att gå smidigt och snabbt, eftersom de har sett till att det ska vara så. Du kan känna dig trygg och lugn genom hela processen och om hela ditt lån och ansökan går enligt plan kommer du att få ut dina pengar redan inom 24 timmar. 

Det finns olika storlekar på lånen som Likvid erbjuder, de kan variera mellan 10 000 kr och upp till 500 000 kr som sedan återbetalas över 6 månader. Hela ansökningen kommer att göras online och du kommer att betala en fast månadsavgift varje månad utan några dolda avgifter. Du har även möjligheten att förtidslösa ditt lån om det passar dig och då kommer det inte att tillkomma någon extra kostnad. Alla olika bolagsformer kan ansöka om ett lån hos Likvid och de kommer att titta individuellt på alla olika bolag för att kunna erbjuda de bästa möjliga för just dig och ditt företag/verksamhet. 

Att skicka in en ansökan hos detta företag kommer endast att ta några minuter, du behöver lämna in lite uppgifter om både dig och ditt företag och även verifiera dig via ditt BankID. Likvid kommer alltid att försöka hantera din ansökan inom en arbetsdag och deras målsättning är att alla beviljade lån ska utbetalas inom 24 timmar. Det som krävs för att få ta ett lån via Likvid är att bolaget bör ha en god affärsidé, det ska vara välskött och de ska även visa att de har en god betalningsförmåga av lånet i förhållande till lånets storlek. 

Komma i kontakt med Likvid Företagslån
Du kan komma i kontakt med företaget vi mail eller telefon, men du kan även svänga in förbi deras kontor om du har vägarna förbi.

Skriv gärna en egen recension om företaget om du har några erfarenheter av dem.