Lendsafe

Alla recensioner

Lendsafe

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto
Direkto
0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån
Nätlån
0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum
Ferratum
0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo AXO Finans
AXO Finans
0 recensioner

One of Sweden's best loan brokers - Review of Axo FinansAbout Axo Finnas Axo Finans mediates private loans and collective loans and the business ...

Lendsafe

När man kommer till den situationen i sitt liv då man ska ansöka om ett lån så kan det vara svårt att veta vad man egentligen ska välja för ett lån eller för långivare, för det finns faktiskt flera olika där ute. Det finns många situationer under livet där man kanske är i behovet av att låna pengar. Det kan vara för att man vill unna sig något riktigt fint, för att bilen har gott sönder eller kanske för att man ska göra ett riktigt stort inköp som ett hus eller en tomt. Eftersom det finns så många olika banker och långivare där ute så finns det även företag som fungerar som jämförelsehemsior och Lendsafe är en av dem. 

Tar företaget några pengar själva för att jämföra olika lån åt mig? Vad är viktigt att tänka på då det kommer till at ansöka om lån och hur vet jag om räntan som erbjuds är bra eller dåligt? I recensioner kan svaren till dessa frågor finnas. 

Om Lendsafe
Lendsafe är en låneförmedlare som samarbetar med ett annat företag som går under namnet Sambla och de och vad de gör är att de jämför olika lån från banker och långivare. Företaget har sitt huvudkontor och säte i Stockholm i Sverige och då de gör sina jämförelser så jämför de upp till 40 olika långivare på en och samma gång. 

Då en låntagare väljer att använda tjänsten Lendsafe för att jämföra olika långivare så behöver de inte betala något, dock gör alltid Lendsafe en kreditupplysningen via UC på låntagaren för att se att hen är passlig nog att bli beviljad ett lån. Lendsafe erbjuder två olika tjänster och det är möjligheten att antingen söka om ett lån, eller samla sina tidigare lån och krediter. 

Tjänster som Lendsafe erbjuder 
Via Lendsafe är det möjligt för låntagare att jämföra privatlån på upp till 600 000 kr. Själva ansökningen är i tre olika steg. Det börjar med att låntagaren ska gå in på hemsidan och sedan göra sin låneansökan där hen fyller i hur mycket pengar som önskas att lånas och även på hur lång återbetalningstid lånet ska vara på. Efter det kommer låneansökaren att få några olika alternativ som hen sedan kan välja mellan och efter att hen har bestämt sig för ett alternativ så återstår det sista steget vilket är ett låntagaren får sina pengar. På lånen som erbjuds hos Lendsafe behövs det ingen säkerhet eller någon typ av pant som en bil eller ett hus. 

Vill du säga något om Lendsafe
Skulle det vara så att du har gjort en låneansökan via Lendsafe så kan väl du väldigt gärna skriva en recension om företaget. Berätta då i din recension vad du tyckte om själva tjänsten, hur de olika alternativen var och om de skilde sig mycket från varandra. Lägg även till annan information som kanske väntetider, hur pappersarbetet gick till online och om du fick dina frågor besvarade under lånets gång. 

Hos OmdöemsStalle är det kostnadsfritt både att läsa och skriva recensioner om olika företag. 


Tips på hur man kan tjäna pengar om man är under 18 år.