LendingWire

Alla recensioner

LendingWire

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Vivus

Vivus

0 recensioner

Vivus är låneförmedlarna som erbjuder både vänlig och professionell kundservice och du får lånebesked genast...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

LendingWire

Med dagens teknik är det smidigt när så gott som allting går att göra via nätet hemifrån. Nästan allt som man kan tänka sig kan man köpa online och sedan hämta ut inom några dagar, samt att man även kan få många tjänster gjorda online. Man kan boka resor online, hyra en bil och endast åka och hämta upp den och man kan till och med studera online och få en utbildning. En sak man till kan göra via nätet är att ansöka om ett lån. Det finns många orsaker till varför man kanske skulle vara i behovet av att ta ett lån. Man har kanske fått hem en räkning som man inte kan betala just nu, man måste kanske göra en relativt akut service på bilen eller så vill man helt enkelt ut och resa med familjen. Och man kan få lån till alla dessa saker medans man sitter hemma bekvämt i soffan med datorn och mobilen och ansöker om ett lån. Det finns många olika företag som erbjuder just dessa tjänster, både i Sverige och runt om i världen. Men ett av dessa företag är LendingWire. 

Det är bra att läsa andra personers recensioner om tex LendingWire, men även att skriva egna recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett speciellt företag. I recensioner kan man hitta svaret på många knepiga frågor. 

Mer information om LendingWire
LendingWire är ett företag som erbjuder krediter och lån till sina kunder i Sverige. I november i Sverige år 2018 kom företaget till den svenska marknaden och har sedan dess blivit mer och mer populär på lånemarknaden. LendingWire erbjuder både tjänsten att ansöka om ett lån samt att samla sina lån och krediter. 

Vad erbjuder LendingWire sina kunder?
Hos företaget LendingWire kan man ansöka om ett lån på upp till 600 000 kronor. Man gör själva ansökningen direkt via hemsidan där man ska fylla i lite information om sig själv, vilken ekonomi man har samt hur mycket pengar man skulle vilja låna och hur lång återbetalningstid man önskar. Hos LendingWire kan man ansöka om ett lån helt utan någon säkerhet och man kan även ansöka om ett lån fast man har några betalningsanmärkningar. Vid varje ansökan kommer företaget att göra en kreditupplysning på den som ansöker, men den kommer inte att göras via UC utan hos Bisnode eller Creditsafe. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos LendingWire?
Är det så att man har några frågor eller funderingar kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan där läsa igenom all information och alla villkor som finns, chansen är stor att man då redan kommer att hitta svaret på sin fråga. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta kundtjänsten så kan man göra det genom att antingen skicka e-post eller genom att ringa dem på telefon. 

Har du någon erfarenhet av långivaren LendingWire? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem. 


Att låna pengar.