OmdömesStälle

  Recensioner Lendify

  Att ta ett lån

  och att ansöka om ett lån är något som är väldigt vanligt och det är en sak som de allra flesta kommer att göra någon gång under sitt liv. Många väljer att ta ett lån för att de vill köpa sig ett hus eller så vill de renovera om sitt hus. Medans andra väljer att ta ett mindre lån för att kanske köpa sig en ny bil, åka ut på semester eller för att de har fått hem en räkning som de inte kan betala för tillfället. Men oberoende vad man har för orsak till att ansöka om ett lån så måste man hitta sig en långivare. En sak man kan göra är att ringa runt till olika fysiska banker och fråga hur det skulle vara att ta ett lån via dom och så vidare. Men om man inte vill så behöver man inte göra så nuförtiden längre. Nu kan man låna pengar via nätet och sedan ha pengarna på sitt konto inom någon dag. Det finns som sagt många olika företag att välja mellan om man vill låna pengar online, men ett företag som erbjuder de tjänsterna är Lendify.

  Hur kommer räntan att vara hos Lendify och vilka är kraven för att man ska få ansöka om ett lån? Kommer företaget att göra en kreditupplysning på mig och hur länge tar det innan jag får mina pengar? Det är frågor man kan få besvarade om man läser andra personers recensioner.

  Mer info om Lendify

  Lendify är ett företag som är både grundat och lanserat i Sverige under 2014. I april grundades företag och sedan i augusti lanserade de sin egen plattform och även hemsida. De som grundade företaget hade redan från innan erfarenhet inom branschen.

  Vad erbjuder Lendify sina kunder?

  Hos Lendify kan man ansöka om ett lån på mellan 20 000 kr och upp till 500 000 kr. man kan även välja hur lång återbetalningstid man skulle vilja ha och innan man gör sin ansökan kommer man att kunna se hur mycket ränta man kommer att få betala i månaden. Hos företaget kan man ansöka om ett lån och sedan använda pengarna till vad man vill. Grundkraven för att få ansöka om ett lån hos Lendify är att man får inte har några skulder hos Kronofogden eller några betalningsanmärkningar, man måste ha en inkomst på åtminstone 180 000 kr i året, man måste vara folkbokförd i Sverige samt att man måste vara minst 18 år gammal. När man har gjort sin ansökan och om den blir godkänd kommer man att ha pengarna på sitt konto inom några dagar.

  Hur kan man komma i kontakt med Lendify?

  Om man skulle vilja kontakta kundtjänsten hos företaget kan man göra det antingen via telefon eller e-post. Men innan man kontaktar dem kan man läsa igenom all information och alla villkor som finns på hemsidan för att se om man hittar svaret där.

  Har du någon erfarenhet av Lendify? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension.


  Lendify.

  SE DET HÄR innan du använder Lendify

  Lendify
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Lendify

  Din recension

  FAQ

  Är Lendify ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Lendify. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Lendify?

  Lendify är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Lendifys webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.