Låntagarnas

Alla recensioner

Låntagarnas

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto
Direkto
0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån
Nätlån
0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum
Ferratum
0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo AXO Finans
AXO Finans
0 recensioner

One of Sweden's best loan brokers - Review of Axo FinansAbout Axo Finnas Axo Finans mediates private loans and collective loans and the business ...

Låntagarnas

Väldigt många människor kommer att ansöka om ett lån någon gång under sitt liv, vissa blir beviljade och andra inte. Förr när man var intresserad av att ta ett lån så var man tvungen att åka till en fysisk bank, gå på en massa möten, skriva under en hel del papper och sedan vänta i flera veckor för att se om man blivit beviljad eller inte. Så behöver man inte göra i dagsläget. I dag kan man sitta hemma bekvämt i soffan och ansöka om ett lån via mobilen eller datorn. Vissa väljer att ta ett lån på en stor summa för att bygga eller köpa ett hus. Medans andra tar mindre lån för att tex köpa en bil, göra en renovering hemma eller så har de fått hem en räkning som de inte kan betala utan lite extra pengar. I världen och i Sverige finns de många olika långivare som är verksamma på nätet, Låntagarnas är ett av dessa företag.

Hur är räntan hos långivaren Låntagarnas? Är kundservicen vänlig om jag behöver dem och hur ska jag ta mig till om det är något som jag inte känner mig nöjd med? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner. 

Mer info om företaget Låntagarnas
Svenskt grundat och lanserat företag som är ett aktiebolag och har sitt huvudsäte i Falkenberg i Sverige. Företaget är verksamma på lånemarknaden i Sverige. Låntagarnas har finansinspektionens tillsyn att bedriva sin verksamhet och de kan driva viss verksamhet med konsumentkrediter. Låntagarnas har valt att rikta in sig på privatpersoner som målgrupp och inte företag eller andra bolag. Låntagarnas har samarbeten med 16 olika långivare i Sverige och det är tex: Wasa Kredit, Santander, Coop, Ikano och så vidare. 

Vad erbjuder Låntagarnas sina kunder?
Låntagarnas är en långivare som är verksamma endast online och de personer som söker lån via dem kan ansöka om ett lån på mellan 10 000 kr och upp till 600 000 kr. Själva låneansökan kan göras online via företagets hemsida och efter att ansökan är gjord så får låntagaren några olika låneerbjudanden som hen sedan kan välja mellan. Är det så att lånet och låntagaren blir godkänd så kan låntagaren digitalt skriva under avtalet. Från och med att låntagaren och lånet har blivit godkänt så tar det cirka 1 – 3 arbetsdagar för lånet att betalas ut. 

Hur kan kundtjänsten nås hos Låntagarnas?
Vid frågor och funderingar kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller chatta med dem live via hemsidan. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till. 

Har du någon erfarenhet av långivarna Låntagarnas? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om själva onlinetjänsten, hur kundtjänsten var och möjligtvis något annat du vill tillägga. 

Vad är ränta.