LÅNEKOLL

Alla recensioner

LÅNEKOLL

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto
Direkto
0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån
Nätlån
0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum
Ferratum
0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo AXO Finans
AXO Finans
0 recensioner

One of Sweden's best loan brokers - Review of Axo FinansAbout Axo Finnas Axo Finans mediates private loans and collective loans and the business ...

LÅNEKOLL

Det finns många olika orsaker till varför man någon gång under sitt liv vill ansöka om ett lån. Och det finns även många olika typer av lån där ute. Eftersom pengar är något som så gott som alla behöver så kan man under sitt liv komma till situationer där man känner att det fattas några nollor inne på kontot, vilket inte är så trevligt. Men på den svenska marknaden har vi otroligt många olika långivare och banker som kan hjälpa till i dessa situationer, och Lånekoll är ett av dessa företag. Lånekoll är ett företag som jämför både bolån och privatlån från olika långivare runt om i Sverige. 

Här inne hos oss på OmdömesStälle finns möjligheten att gratis läsa andra personers recensioner och få höra deras åsikter och erfarenheter om olika företag. I detta fallet kan tex frågor som: (kommer jag tydligt att kunna se räntan på mitt lång? Hur länge tar det innan jag får pengarna på mitt konto? Kan jag ansöka tillsammans med min sambo?) bli besvarade. 

Mer info om Lånekoll
Lånekoll grundades och lanserades under 2014 av två personer vid namnen Pontus Holgersson samt Jonas Rydberg. Då hela företaget grundades gick de under namnet Consector men valde sedan under 2020 istället att byta ut namnet till Lånekoll. Lånekoll erbjuder tjänsten att antingen ansöka om ett privatlån, eller samla lån från tidigare. Alla processer som sker via Lånekoll går via Upplysningscentralen samt att själva företaget står under Finansinspektionens tillsyn. 

Lånekoll erbjuder både bolån och privatlån. Båda dessa två lån är möjliga att ansöka om direkt via företagets hemsida. När det kommer till privatlånet så har låntagaren möjligheten att ansöka om ett lån på upp till 600 000 kr utan säkerhet. Återbetalningstiden på privatlånet är mellan 1-20 år. 

Tjänster som erbjuds hos Lånekoll
För att kunna ansöka om ett lån via Lånekoll så är låntagaren tvungen att vara åtminstone 18 år gammal, vara folkbokförd i Sverige samt ha en inkomst på 110 000 kr i året. Ansökan kan som sagt göras via hemsidan där låntagaren fyller i personuppgifter och även vad lånet ska användas till och efter det från låntagaren några olika erbjudanden skickat till sig. Efter att låntagare har valt ett erbjudande och alla digitala papper blivit signerade tar det cirka 1-5 arbetsdagar innan låntagaren har pengarna på kontot. Vid frågor eller funderingar har Lånekoll en kundtjänst som kan nås via e-post eller telefon. 

Givetvis som alla andra lån som finns så läggs det ränta till och det gäller att vara lyhörd då man går igenom alla uppgifter angående lånet. 

Tankar och åsikter om Lånekoll
Har du valt att ansöka om ett lån via detta företaget? Kan inte du då ta och berätta din historia med dem? Dela med dig av för- eller nackdelar du snappade upp under lånetiden, om du stötte på några problem eller om allting löpte på som de skulle. Berätta även om du tror att du kommer att ansöka om ett lån igen via dem om det behövs, eller kommer du då att vända dig till någon annan? 


Så fungerar det att ta ett lån.