Lån & Spar Bank Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Lån & Spar Bank

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

A
Adelia Larsson
Jag nyligen ansökt om ett lån hos Lån & Spar Bank och jag måste säga att min upplevelse var superpositiv. Det första som verkligen ångrade mig med dem var deras konkurrenskraftiga räntor - jag kund...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Läs min recension om Lån & Spar Banks fantastiska låneupplevelse

  Jag nyligen ansökt om ett lån hos Lån & Spar Bank och jag måste säga att min upplevelse var superpositiv. Det första som verkligen ångrade mig med dem var deras konkurrenskraftiga räntor - jag kunde få en av de lägsta räntorna på marknaden, vilket helt klart gjorde mitt beslut att välja Lån & Spar Bank mycket lättare. Faktum är att hela ansökningsprocessen gick smidigt tack vare deras användning av BankID. Jag behövde inte skicka in några pappersansökningar eller vänta i kö, utan allt löstes snabbt via internet. Dessutom tillhandahåller LSB tydlig information på sin webbplats angående olika lånalternativ, så det var väldigt enkelt för mig att hitta den mest passande för mig. En annan sak som imponerade på mig om LSB är hur trygg jag kände under hela processen. Det fanns aldrig något tvivel att lånet kommer bli godkänd eller genomföras som planerat eftersom banken har funnits sedan 1861 - ja du ser rätt! Sammantaget skulle jag starkt rekommendera Lån & Spar Bank till alla som söker efter trygga och förmånliga lånalternativ med konkurrenskraftiga priser och professionell service. Tusen tack!


Andra personer tittade också på

Logo Lendo

Lendo

1 recensioner

Om Lendo Lendo lanserades år 2007 med den ursprungliga idén att förmedla bolån men övergick sedan till privatlå...

Logo Moank

Moank

1 recensioner

Vill du köpa en ny bil? Betala av lånet på bostaden? Åka på en drömresa? Eller kanske något helt annat som ...

Logo Enklare

Enklare

1 recensioner

Lån, lån, lån ja, det är något som väldigt många personer hör och tänker mycket på. Vissa k...

Logo Matchbanker

Matchbanker

1 recensioner

När man har bestämt sig för att ansöka om ett lån så kan det kännas väldigt tomt och jobbigt, för ma...