OmdömesStalle

  Recensioner Lån & Spar Bank

  Visst känner du igen dig i den situationen att det kan behövas lite mer pengar inne på kontot? Det kan bero på att du vill ut på drömsemestern i 6 månader, att du vill renovera om i köket som du länge planerat eller så har bilen gått sönder och du måste betala för reparationen. Oberoende vad orsakerna än må vara för att du känner behovet av mer pengar så finns det många företag du kan låna pengar hos. Nuförtiden behöver vi inte längre gå till en fysisk bank, skriva under en massa papper och vänta veckor för att få pengarna. Nu kan vi bara gå in på nätet, hitta det företag vi vill låna pengar från och skicka in en ansökan. Ett företag som erbjuder lån, sparkonton och kreditkort på nätet är Lån & Spar Bank.

  Mer information om Lån & Spar Bank

  På den svenska marknaden har detta företag relativ nytt, men det har redan funnits i Danmark sedan 1880. I hela banken i dagsläget arbetar det över 450 personer och 30 av dem sitter på det svenska kontoret som ligger i Malmö. Lån & Spar Bank fungerar som en bank för både privatpersoner men även för medlemmar i de organisationer som företaget i fråga samarbetar med.

  Lån, ränta och amortering. 

  Vilka tjänster erbjuder Lån & Spar Bank?

  Om du tycker att Lån & Spar Bank låter som ett bra företag att låna pengar hos ska du börja med att gå in på deras hemsida för att ansöka om ett eget lån. Själva låneprocessen hos Lån & Spar Bank består av 5 steg och det första är att du sitter i lugn och ro och ansöker om ditt lån. Det andra steget är att du kommer få ett erbjudande av företaget på ett lån som du sedan ska bestämma om det passar dig och din livssituation bra; det tredje och fjärde steget hänger ihop och det är att du kompletterar din ansökan och efter det skriver under avtalet med ditt BankID. Det femte, sista och roligaste steget är att du behöver bara vänta på dina pengar, som kommer att synas på ditt konto inom några bankdagar.

  Innan du ansöker om ett lån hos Lån & Spar Bank ska du inte glömma att ta hjälp av företagets låneindikator, den kommer att beräkna hur mycket pengar du kan låna och den indikatorn används kommer det inte att göras någon kreditupplysning. Lånen hos Lån & Spar Bank betalas varje månad men om du skulle få möjligheten att förtidslösa ditt lån kan du även göra det helt kostnadsfritt.

  Hur kan man kontakta Lån & Spar Bank?

  Om du har några frågor om att låna pengar eller behöver hjälp med något kan du komma i kontakt med företaget under helgfria vardagar under vanliga arbetstider. Du kan nå dem på telefon (040 205 600) eller via e-post (info@lsb.se). Innan du kontaktar företag kan du även gå in på fliken ”frågor och svar” på deras hemsida för att läsa mer information.

  Har just du tagit ett lån hos Lån & Spar Bank? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte.

  Lån & Spar Bank
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Lån & Spar Bank

  Din recension

  FAQ

  Är Lån & Spar Bank ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Lån & Spar Bank. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Lån & Spar Bank?

  Lån & Spar Bank är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lån & Spar Bank gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.