OmdömesStalle

  Recensioner Lånemarknad

  Med dagens teknik är det smidigt när så gott som allting går att göra via nätet hemifrån. Nästan allt som man kan tänka sig kan man köpa online och sedan hämta ut inom några dagar, samt att man även kan få många tjänster gjorda online. Man kan boka resor online, hyra en bil och endast åka och hämta upp den och man kan till och med studera online och få en utbildning. En sak man till kan göra via nätet är att ansöka om ett lån. Det finns många orsaker till varför man kanske skulle vara i behovet av att ta ett lån. Man har kanske fått hem en räkning som man inte kan betala just nu, man måste kanske göra en relativt akut service på bilen eller så vill man helt enkelt ut och resa med familjen. Och man kan få lån till alla dessa saker medans man sitter hemma bekvämt i soffan med datorn och mobilen och ansöker om et lån. Det finns många olika företag som erbjuder just dessa tjänster, både i Sverige och runt om i världen. Men ett av dessa företag är Lånemarknad.

  Det är både bra att läsa andra personers recensioner, men även att skriva egna recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett speciellt företag. I recensioner kan man hitta svaret på många knepiga frågor.

  Mer information om Lånemarknad

  Lånemarknad är ett svenskt företag men som sedan i sin tur marknadsför ett annat företag med namnet Advisas tjänst. Företaget lanserades och grundades under 2011 med målet att hjälpa privatpersoner att sänka kostnaden för sina lån. Lånemarknad är en digital tjänst som kan användas via mobil eller dator och fungerar som en jämförelsetjänst på olika lån och långivare. Lånemarknad har samarbeten med upp till 40 olika långivare och banker.

  Finansfredag #27 – Nischbankens syn på lånemarknaden

  Vad erbjuder Lånemarknad sina kunder?

  Om man vill låna pengar via detta företag eller om man vill jämföra olika lån och krediter ska man börja med att gå in på företagets hemsida. I själva ansökan ska man fylla i hur mycket pengar man skulle vilja låna, hur lång återbetalningstid man önskar och även lite uppgifter om sig själv och hur ens ekonomi ser ut. Återbetalningstiden som man kan välja mellan hos företaget är mellan 1 till 18 och man kan ansöka om ett lån på upp till 600 000 kr. Räntan kommer att bestämmas helt individuellt för varje person som ansöker om ett lån och det kommer även att göras en kreditupplysning på personen som ansöker om ett lån.

  Hur kan man komma i kontakt med Lånemarknad?

  Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man komma i kontakt med kundtjänsten antingen via e-post eller på telefon. Men innan man kontaktar dem kan man alltid gå in på företagets hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man kommer hitta svaret på sin fråga redan där.

  Har du någon erfarenhet av Lånemarknad? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  Advisa/Lånemarknad.

  Lånemarknad
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Lånemarknad

  Din recension

  FAQ

  Är Lånemarknad ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Lånemarknad. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Lånemarknad?

  Lånemarknad är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån, Hemsidor för jämförelse av lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lånemarknad gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.