OmdömesStalle

  Recensioner Lånbutiken

  Om Lånbutiken

  Lånbutiken är en del av Risicum Capital AB och är idag ett av de ledande konsumentkreditföretaget som finns i världen och de har över 5 000 medarbetare i 10 olika länder världen över. Lånbutiken erbjuder smslån och flexibel kontokredit till privatpersoner

  Vilka tjänster erbjuder Lånbutiken?

  Kontokrediten som du kan ta via Lånebutiken fungerar som ett kreditkort fast utan plasten, Lånbutiken kan bevilja kreditbelopp från 3 000 kronor och enda upp till 50 000 kronor. Du kan ansöka om lån hos Lånbutiken dygnet runt men din låneansökan kommer att behandlas under företagets öppettider. För att få ta ett lån via Lånbutiken måste du vara minst 20 år gammal, du får heller inte ha några betalningsanmärkningar och du måste vara folkbokförd i Sverige sedan 2 år tillbaka. Detta företag är en seriös aktör i branschen och de vill såklart att du alltid ska låna ansvarsfullt, vilket är både viktigt för dig som kund och för företaget. Lånbutiken kommer att ta sitt ansvar och kommer att göra en noggrann kreditupplysning innan de kommer att bevilja ditt lån.

  Att ta ett lån är inte att ansvar som alla kan ta, och Lånbutiken erbjuder en flik på sin hemsida som heter ”låna ansvarsfullt” där kan du läsa massor av information om att ta ett lån på bästa sättet. Innan du tar ett lån ska du tex ställa dig några frågor först, det är frågor som tex: Är du verkligen i behov av ett lån, kommer du att kunna täcka dina avgifter, finns det någon möjlighet att låna pengar från något annat håll, kommer du att kunna betala tillbaka ditt lån, har du en säker inkomst och kommer du att kunna hantera ett kreditlån utan att utnyttja det gnom att göra impulsinköp. Om du har tagit ett lån via Lånbutiken eller ett lån från någon annan långivare men sedan märker att du har svårt att betala tillbaka ditt lån eller om du annars har problem med din ekonomi ska du kontakta din lokala skuldrådgivare för att få den hjälp du behöver. Du ska även hela tiden komma ihåg att du under inga omständigheter ska ta flera lån om du redan har flera skulder än du kan hantera.

  Några funderingar till Lånbutiken?

  På hemsidan kan du läsa de vanligaste frågorna om du undrar över något eftersom du troligtvis kommer att kunna hitta svaret på din fråga där. Men du kan även kontakta Lånbutiken via chatt, på telefon eller via mejl och du kommer att kunna få betjäning på svenska men även på finska och engelska. Alla kunder hos Lånebutiken har en grundrättighet vilket är personlig kundservice, på hemsidan kan du kolla vilka dagar och tider du kan nå Lånebutiken.

  Har du tagit ett lån via Lånbutiken?

  Har du tagit ett snabbt och smidigt lån via Lånbutik? Skriv i så fall en recension om det och berätta vad du tycker om företaget. Gick det fort att få ditt lån, var kundbetjäningen vänlig och fungerade allt som det ska? Besvara gärna sådana frågor i din recension om Lånbutiken.

  Kolla in denna video från Lånbutiken.

  Lånbutiken
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Lånbutiken

  Din recension

  FAQ

  Är Lånbutiken ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Lånbutiken. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Lånbutiken?

  Lånbutiken är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lånbutiken gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.