Kundfinans

Alla recensioner

Kundfinans

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo Krea

Krea

0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

Kundfinans

Är du ute efter att ta en kontokredit eller ett Smslån? Då har du hittat rätt, hemsidan Kundfinans.se erbjuder exakt det du är ute efter. Hos detta företag kommer du att kunna hitta ett lån på mellan 1 000 kr till 30 000 kr, det kommer att fungera på samma sätt som ett kreditkort, fast utan kortet. 

Om Kundfinans
Kundfinans har erbjudit alla sina kunder smslån enda sedan 2007. Företaget har sett till att göra sitt yttersta för att du ska kunna se alla kostnader. Kundfinans är ett varumärke som tillhör GF Money Customer Finance Aktiebolag. Alla räntor hos Kundfinans är tydliga och lätta att förstå så att alla kunder ska kunna ta ett lån via dem så smidigt som möjligt. 

Vad erbjuder Kundfinans
Det är enkelt att ta ett lån hos Kundfinans och det krävs endast 4 tydliga steg. Det börjar med att du ska gå in på företagets hemsida och välja hur mycket pengar du skulle vilja låna, allt mellan 1000 till 30 000 kronor. Det andra steget är att du ska fylla i ett formulär, det kommer att gå snabbt på endast några få minuter. Efter det ska du identifiera dig via ditt BankID eller skicka in en ID-kopia, detta steg kommer alltid att gå säkert till. Det fjärde och sista steget är att du på en gång kommer att få ett lånebesked på hemsidan och kort efter det kommer du att få pengarna in på ditt bankkonto. Om du tar ett lån via detta företag kan du förvänta dig att det inte kommer att tillkomma några krångliga avtal eller dolda avgifter, så du kommer att kunna ta ett lån både säkert och tydligt. Om du tar ett lån via detta företag kommer du att betala tillbaka det en gång i månaden, du kan även förtidslösa ditt lån men då måste du kontakt företaget först, du kan inte betala av lånet på egen hand eftersom det kan bli något fel då. 

För att få ta ett lån hos Kundfinans krävs det att du är över 18 år gammal, du måste vara svensk medborgare sedan 5 år tillbaka och du måste bli godkänd i den kreditprövningen som Kundfinans kommer att göra på dig. Du kan gå in på hemsidan och söka om ett lån när som helst, vilken tid på dygnet eller året som helst. Men företaget kommer först att betala ut pengarna under deras öppettider. 

Reklamationer, tips och kontakt med Kundfinans
Om du har några frågor till företaget behöver du inte tveka utan det är bara att du hör av dig, du kan komma i kontakt med dem på telefon, vi e-post eller så kan du chatta med dem direkt på hemsidan för att få ett snabbt svar. Om du skulle vilja lämna in ett klagomål ska du börja med att komma i kontakt med företaget och beskriva vad ditt problem är. 

Glöm inte att skriva en egen recension om detta företag om du någonsin tagit ett lån via dem eller annars har några erfarenheter eller tankar om dom.