OmdömesStalle

  Recensioner Kredit 365

  Det kan plötsligt hända att man behöver lite mer pengar, och då vill man att det ska gå fort så att man får pengarna. Därför finns det företag som Kredit 365. Det är ett företag som erbjuder SMS lån och snabblån, de erbjuder Sveriges enklaste smslån. Du kan göra en ansökan helt kostandsfritt även fast du har några betalningsanmärkningar. Välkommen till företaget som kommer att kunna hjälpa dig då det oväntade plötsligt händer.

  Om företaget Kredit 365

  Kredit 365 är en verksamhet som ingår i Folkefinansgruppen som även är tillsyn under Finansinspektionen i både Sverige och Norge. Om du vill läsa mer information om Folkefinans kan du göra det inne på deras hemsida. Kredit 365 ser alltid till att erbjuda sina kunder en väldigt bra service, snabbhet och även god tillgänglighet. Företaget har väldigt generösa öppettider så att du dagligen kan komma i kontakt med företaget för att förmedla dina tankar och synpunkter om företaget och deras verksamhet.

  Kredit 365.

  Vad erbjuder Kredit 365?

  Hos Kredit 365 kan du ansöka om ett lån dygnet runt och du kan låna pengar upp till 5 000 kr. Du kan låna helt utan säkerhet och de enda kraven som finns för att få ansöka om ett lån är att du måste vara minst 18 år gammal, du måste ha en deklarerad inkomst och du får inte ha ett skuldsaldo hos Kronofogden. När du gör en ansökan hos Kredit 365 kommer du att få besked genast om du har blivit beviljad ett lån eller inte, dock kommer pengarna först att betalas ut under företagets öppettider. Men du kommer att ha pengarna på ditt konto samma dag eller inkommande bankdag, det beror lite på vilken tid du har lämnat in din ansökan. Kredit 365 gör inte en vanlig kreditbedömning men de gör ändå en, de tar hänsyn till flera olika faktorer och just därför har de möjligheten att bevilja lån åt kunder som har en betalningsanmärkning. Du kan känna dig säker och trygg om du tar ett lån via detta företag eftersom priset alltid är i kronor men de talas även om den effektiva räntan.

  Klagomål, synpunkter och komma i kontakt med Kredit 365

  7 dagar i veckan kan du komma i kontakt med Kredit 365. Det du alltid kan börja med att gå in på företagets hemsida och läsa igenom de vanligaste frågorna för att se om du hittar ditt svar där. Om du inte hittar svaret på din fråga där kan du såklart kontakta dem, det kan du göra antingen via telefon eller på e-post. Om du har ett klagomål som du skulle vilja meddela om ska du såklart göra det, då behöver du bara kontakta företaget. Kom ihåg att beskriva ditt problem noga så att de kan hjälpa dig på bästa möjligaste vis. Kredit 365 vill att alla deras kunder ska vara supernöjda så därför ska du inte tveka med att höra av dig.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har tagit ett lån via dem eller om du annars har några erfarenheter eller tankar om dem och deras verksamhet.

  Kredit 365
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Kredit 365

  Din recension

  FAQ

  Är Kredit 365 ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Kredit 365. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Kredit 365?

  Kredit 365 är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kredit 365 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.