Kontant Finans

Alla recensioner

Kontant Finans

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo Krea

Krea

0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

Kontant Finans

Ibland behövs det lite extra pengar. Plötsligt dyker det upp oväntade händelser och livet är fullt av möjligheter. Företaget Kontant Finans har insett att vi alla känner att det ibland behöves lite extra påfyllning i plånboken. 

Om Kontant Finans
Kontant Finans är en del av Brixo AB vilket är ett konsumentkreditinstitut. Brixo bedriver tillståndspliktigt verksamheten och de står även under tillsyn av Finansinspektionen. Som kund hos detta företag kan du både bekvämt och enkelt låna pengar, helt utan några dolda avgifter. Detta företag kommer att kunna erbjuda dig och alla sina andra kunder en stabil och bra ekonomisk lösning när det oväntade sker. Kontant Finans affärsidé är att erbjuda trygga konsumtionslån utan krav på någon säkerhet till privatpersoner, precis som du, som kanske ibland behöver påfyllning i plånboken. 

Vad erbjuder Kontant Finans?
Detta företag kommer att kunna hjälpa dig genom att låna dig pengar men de kommer att göra det på ett ansvarsfullt sätt, eftersom du som lånar pengarna även behöver veta att du kan betala tillbaka hela lånet. Detta företag erbjuder ett så kallat stabilt lån, det betyder att du kommer att få tillgång till extra pengar till ett fast belopp varje månad, du kan välja helt själv hur mycket du vill låna och även på hur lång tid du skulle vilja låna det beloppet. Via Kontant Finans kommer du att låna till schyssta villkor. När du ansöker om ett lån via detta företag kommer de att göra en kreditupplysning på sig, för att se att du har en tillräckligt bra betalningsförmåga. 

För att få låna pengar hos detta företag krävs det först att du är kreditvärdig, vilket betyder att du har förutsättningarna att kunna betala tillbaka lånet du vill ta. Du måste även ha en inkomst där årsinkomsten måste vara minst 200 000 kronor. Du måste även ha fyllt 20 år och vara folkbokförd i Sverige sedan 12 månader tillbaka. Om det möjligtvis är så att du har några betalningsanmärkningar du oroar dig över det, eftersom det ändå kan vara möjligt att bli beviljad ett lån. Om du tar ett lån via Kontant Finans kommer du enkelt att kunna se och förstå vad det är du betalar för, du kommer att betala ett fast belopp varje månad som består av amorteringar och din räntekostnad. Hur stort ditt personliga månadsbelopp kommer att bli beror helt på hur mycket pengar du väljer att låna och på hur lång tid. Från och med att ditt lån hos detta företag har godkänts kommer det att ta 2 – 3 bankdagar innan du har pengarna på ditt konto. 

Reklamationer, tips och kontakt med Kontant Finans
Om du vill komma i kontakt med företaget kan du göra det under vardagar via antingen telefon eller e-post. Om du möjligtvis har några synpunkter på hur företaget kan förbättras är du mer än välkommen att berätta det för dem. Om du vill lämna in en reklamation kommer du lättast att kunna göra det via mail eller på telefon. 

Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har tagit ett lån via dem eller har några erfarenheter av dem.