OmdömesStalle

  Recensioner Kontant Finans

  Ibland behövs det lite extra pengar. Plötsligt dyker det upp oväntade händelser och livet är fullt av möjligheter. Företaget Kontant Finans har insett att vi alla känner att det ibland behöves lite extra påfyllning i plånboken.

  Om Kontant Finans

  Kontant Finans är en del av Brixo AB vilket är ett konsumentkreditinstitut. Brixo bedriver tillståndspliktigt verksamheten och de står även under tillsyn av Finansinspektionen. Som kund hos detta företag kan du både bekvämt och enkelt låna pengar, helt utan några dolda avgifter. Detta företag kommer att kunna erbjuda dig och alla sina andra kunder en stabil och bra ekonomisk lösning när det oväntade sker. Kontant Finans affärsidé är att erbjuda trygga konsumtionslån utan krav på någon säkerhet till privatpersoner, precis som du, som kanske ibland behöver påfyllning i plånboken.

  Lån, ränta och amorteringar.

  Vad erbjuder Kontant Finans?

  Detta företag kommer att kunna hjälpa dig genom att låna dig pengar men de kommer att göra det på ett ansvarsfullt sätt, eftersom du som lånar pengarna även behöver veta att du kan betala tillbaka hela lånet. Detta företag erbjuder ett så kallat stabilt lån, det betyder att du kommer att få tillgång till extra pengar till ett fast belopp varje månad, du kan välja helt själv hur mycket du vill låna och även på hur lång tid du skulle vilja låna det beloppet. Via Kontant Finans kommer du att låna till schyssta villkor. När du ansöker om ett lån via detta företag kommer de att göra en kreditupplysning på sig, för att se att du har en tillräckligt bra betalningsförmåga.

  För att få låna pengar hos detta företag krävs det först att du är kreditvärdig, vilket betyder att du har förutsättningarna att kunna betala tillbaka lånet du vill ta. Du måste även ha en inkomst där årsinkomsten måste vara minst 200 000 kronor. Du måste även ha fyllt 20 år och vara folkbokförd i Sverige sedan 12 månader tillbaka. Om det möjligtvis är så att du har några betalningsanmärkningar du oroar dig över det, eftersom det ändå kan vara möjligt att bli beviljad ett lån. Om du tar ett lån via Kontant Finans kommer du enkelt att kunna se och förstå vad det är du betalar för, du kommer att betala ett fast belopp varje månad som består av amorteringar och din räntekostnad. Hur stort ditt personliga månadsbelopp kommer att bli beror helt på hur mycket pengar du väljer att låna och på hur lång tid. Från och med att ditt lån hos detta företag har godkänts kommer det att ta 2 – 3 bankdagar innan du har pengarna på ditt konto.

  Reklamationer, tips och kontakt med Kontant Finans

  Om du vill komma i kontakt med företaget kan du göra det under vardagar via antingen telefon eller e-post. Om du möjligtvis har några synpunkter på hur företaget kan förbättras är du mer än välkommen att berätta det för dem. Om du vill lämna in en reklamation kommer du lättast att kunna göra det via mail eller på telefon.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har tagit ett lån via dem eller har några erfarenheter av dem.

  Kontant Finans
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Kontant Finans

  Din recension

  FAQ

  Är Kontant Finans ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Kontant Finans. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Kontant Finans?

  Kontant Finans är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kontant Finans gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.