Kompar

Alla recensioner

Kompar

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo Krea

Krea

0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

Kompar

Om man är ute efter att ansöka om ett lån så vet man även att det finns hur mycket lån och långivare som helt att välja mellan, vissa bättre eller sämre än de andra. En sak man kan göra är att gå till olika fysiska banker och fråga runt och se hurdana erbjudanden de har. Men det är ganska tidskrävande samt att man måste anpassa sig utgående från de öppettiderna. Men om man inte vill så behöver man inte göra så i dagsläget längre. Nu kan man sitta hemma bekvämt i soffan och med datorn eller mobilen jämföra olika lån och krediter på endast några få minuter. Det finns flera olika företag som erbjuder just dessa tjänster online, men ett av dessa företag är Kompar

Genom att läsa andra personers recensioner kan man finna svaret på många knepiga frågor som tex: hur kommer räntan att bestämmas? Är tjänsten eller produkterna verkligen värda sina pengar? Och hur ska jag ta mig till om jag känner mig missnöjd över något. 

Mer information om Kompar
Kompar är ett företag som är grundat och lanserat i Sverige och företagets målsättning är att hjälpa små och mellanstora företag med deras ekonomi. I dagsläget har Kompar redan hjälp över 1 000 företag och de samarbetar med över 20 olika banker och långivare. Företaget är grundat av en grupp vänner som redan från innan hade erfarenhet inom branschen. 

Vad erbjuder företaget Kompar sina kunder?
Om man vill jämföra olika lån och man vill göra det via Kompar ska man börja med att gå in på deras hemsida och efter det följer det tre olika steg. Det börja med att man ska fylla i en ansökan som tar ungefär 2 minuter. Det andra steget är att man inom 24 timmar kommer att få olika erbjudanden från olika långivare som man sedan kan kolla igenom. Det tredje och sista steget är att man ska välja det lånet som man tror kommer att passa en bäst. Att göra detta är kostnadsfritt och man kan göra det i lugn och ro. Kompar jämför olika företagslån och för att kunna jämföra olika lån genom dem så måste man ha ett företag som är registrerat i Sverige. Men det har ingen skillnad om man driver ett aktiebolag, en enskild firma, kommanditbolag, handelsbolag eller liknande. Det har heller ingen skillnad hur gammalt företaget är eller inom vilken bransch det är. När man gör en ansökan hos Kompar kommer det även att göras en kreditupplysning via UC, men inte fler. 

Hur kan man komma i kontakt med kundtjänsten hos Kompar?
Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna och där kan man gå in och läsa om man undrar över något. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta kundtjänsten kan man göra det genom att chatta med dem på hemsidan, ringa dem eller skicka e-post. 

Om du har någon erfarenhet av företaget Kompar ska du inte glömma att skriva en egen recension


Kompar.