OmdömesStälle

  Recensioner Kompar

  Om man är ute efter att ansöka om ett lån så vet man även att det finns hur mycket lån och långivare som helt att välja mellan, vissa bättre eller sämre än de andra. En sak man kan göra är att gå till olika fysiska banker och fråga runt och se hurdana erbjudanden de har. Men det är ganska tidskrävande samt att man måste anpassa sig utgående från de öppettiderna. Men om man inte vill så behöver man inte göra så i dagsläget längre. Nu kan man sitta hemma bekvämt i soffan och med datorn eller mobilen jämföra olika lån och krediter på endast några få minuter. Det finns flera olika företag som erbjuder just dessa tjänster online, men ett av dessa företag är Kompar.

  Genom att läsa andra personers recensioner kan man finna svaret på många knepiga frågor som tex: hur kommer räntan att bestämmas? Är tjänsten eller produkterna verkligen värda sina pengar? Och hur ska jag ta mig till om jag känner mig missnöjd över något.

  Mer information om Kompar

  Kompar är ett företag som är grundat och lanserat i Sverige och företagets målsättning är att hjälpa små och mellanstora företag med deras ekonomi. I dagsläget har Kompar redan hjälp över 1 000 företag och de samarbetar med över 20 olika banker och långivare. Företaget är grundat av en grupp vänner som redan från innan hade erfarenhet inom branschen.

  KOMPA LOVE SUMMER MEGAMIX [2019] (feat. Gregory Lebeau)

  Vad erbjuder företaget Kompar sina kunder?

  Om man vill jämföra olika lån och man vill göra det via Kompar ska man börja med att gå in på deras hemsida och efter det följer det tre olika steg. Det börja med att man ska fylla i en ansökan som tar ungefär 2 minuter. Det andra steget är att man inom 24 timmar kommer att få olika erbjudanden från olika långivare som man sedan kan kolla igenom. Det tredje och sista steget är att man ska välja det lånet som man tror kommer att passa en bäst. Att göra detta är kostnadsfritt och man kan göra det i lugn och ro. Kompar jämför olika företagslån och för att kunna jämföra olika lån genom dem så måste man ha ett företag som är registrerat i Sverige. Men det har ingen skillnad om man driver ett aktiebolag, en enskild firma, kommanditbolag, handelsbolag eller liknande. Det har heller ingen skillnad hur gammalt företaget är eller inom vilken bransch det är. När man gör en ansökan hos Kompar kommer det även att göras en kreditupplysning via UC, men inte fler.

  Hur kan man komma i kontakt med kundtjänsten hos Kompar?

  Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna och där kan man gå in och läsa om man undrar över något. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta kundtjänsten kan man göra det genom att chatta med dem på hemsidan, ringa dem eller skicka e-post.

  Om du har någon erfarenhet av företaget Kompar ska du inte glömma att skriva en egen recension.


  Kompar.

  Kompar
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Kompar

  Din recension

  FAQ

  Är Kompar ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Kompar. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Kompar?

  Kompar är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån, Hemsidor för jämförelse av lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Kompars webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.