Klara lån

Alla recensioner

Klara lån

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo Krea

Krea

0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

Klara lån

Klara lån är en unik låneförmedlare av små lån där det inte ingår någon UC. Klara Lån är en väletablerad låneförmedlare med en unik affärsidé vilket har lätt till att de blivit stora på den svenska finansmarknaden. Klara lån har förmedlat tiotusentals smålån och SMS lån till personer som varit i akut behov av att låna pengar snabbt. 

Vilka tjänster erbjuder Klara lån?
Klara lån är en så unik låneförmedlare eftersom du själv kan välja om du vill få ett låneförslag med eller utan UC, Klara lån accepterar även betalningsanmärkningar och de använder även andra kreditupplysningsföretag än UC för att du ska kunna vara anonym i din ansökan. 

Om du tycker att det låter bra att at ett lån via Klara lån kan du göra det helt gratis, det kommer inte att tillkomma några räntepåslag eller extra kostnader. Det är helt gratis för dig som kund eftersom företaget själv får provision utav den långivare som du väljer. Om du väljer att göra en ansökan hos Klara lån kommer den inte att vara bindande och du kan när som helst välja att inte fullfölja lånet så länge du inte skrivit under. För att få ta ett lån via detta företag måste du uppfylla några lånekrav, vilka är: du måste vara minst 18 år gammal, du måste ha en årsinkomst på minst 100 000 kronor, en fast bostad i Sverige och då får heller inte ha någon skuld hos kronofogden. De olika kraven bestäms utav de långivare som Klara lån samarbetar med och de är även det som avgör vilka kunder som kan beviljas ett lån. Om du uppfyller alla de grundkraven som krävs är det bara att välja hur mycket pengar du skulle vilja låna och sedan ansöka om det. Hos Klara lån kan du ansöka om lån från 1 000 kronor och upp till 200 000 kronor. Dock bestäms inte beloppet utav Klara utan av långivarna. Alla låneansökningar som kommer in hos Klara lån är individuella och du kommer att få en ränta utgående från din egen situation. 

Om du undrar om Klara lån kommer att passa bra in åt dig eller inte kan du tänka på några utav de sakerna som detta företag kommer att kunna erbjuda dig. De erbjuder ett stort urval utav krediter, blancolån och billiga sms lån, du kommer att få ett snabbt besked efter att du lämnat in din ansökan, och med snabbt betyder det att du kommer få ett svar inom 15 minuter och det kommer att ge dig upp till 20 olika lånaförslag. Det som också är bra med detta företag är att de godtar flera betalningsanmärkningar och de erbjuder en flexibel löptid på kreditlån. 

Kontakta företaget Klara Lån
Om du har några frågor till Klara lån kan du gå in på deras hemsida och ställa de frågorna via deras chatt. Då kommer du att i de allra vanligaste fallen att få ett svar inom 3 timmar efter att du skickat ditt meddelande. 

Har du tagit lån via Klara Lån?
Har du tagit ett lån via Klara lån? Skriv då en recension om företaget och vad du tycker om dem.