OmdömesStälle

  Recensioner Kicklån

  Enkelt och effektivt lån – Recension om Klicklån

  Om företaget Klicklån

  Klicklån har funnits i Sverige sedan 1969 och är en av landets största leverantörer när det kommer till uthyrning och finansiering av konsumentelektronik. Företaget är skapat i samarbete med Thorn Svenska Ab och målet är att erbjuda lån under ansvarsfulla förhållanden. När Klicklån går igenom din låneansökan tycker de att det är viktigt att du som kund inte ska hamna i en instabil situation angående din ekonomi när du tar ett lån.

  Video om företaget Klicklån.

  Vad erbjuder Klicklån?

  Tack vare detta företag kan du låna pengar online, det går snabbt och enkelt eftersom du inte behöver ha någon lång förklaring till varför du behöver detta lånet och det behövs heller ingen säkerhet för att ta ett lån hos Klicklån. När du tar ett lån får du en individuellt anpassad låg ränta och avbetalningsperioden är på 12 - 72 månader. Du kan skriva under låneavtalet elektroniskt och du får svar så fort du har fyllt i formuläret, pengarna får du in på konto samma dag som lånet har godkänts. Du kan låna allt från 10 000 upp till 40 000kr, om du vill kan du även förtidslösa lånet utan avgifter ifall det passar dig. När du har bestämd dig för att at ett lån hos Klicklån ska du fylla i ett enkelt formulär på hemsidan och då kommer företaget automatiskt att göra en online – kreditprövning, och även i vissa fall behövs de att de ställer några enkla frågor angående din privatekonomi innan de kan godkänna ditt lån. Frågorna som Klicklån kommer att ställa dig ifall du ska ta ett lån är tex din månadsinkomst, hur stora kostnader du har och hur din familjesituation ser ut etc. Företaget frågor bara dessa frågor eftersom de är måna att följa god kreditgivningssed. Räntan på lånen bestäms först efter den individuella kreditprövningen, för tillfället ligger räntorna som företaget kan bjuda på mellan 9,85% - 21,60%. I låneavtalet som kräver underskrivet framkommer det tydligt både din effektiva ränta och din årsränta. Kan du inte eller vill inte skriva under låneavtalet online kan Klicklån skicka två exemplar med ett fysiskt kontrakt via posten till dig, då skriver d under avtalet och sedan skickar tillbaka till dem tillsammans med en kopia av legitimation. För att få ta ett lån måste du ha fyllt 20 år och inte ha några betalningsanmärkningar.

  Hur hanteras klagomål hos Klicklån?

  Låntagaren har rätt att ångra låneavtalet inom 14 dagar efter att avtalet ingåtts. Om låntagaren har några klagomål angående företagets sätt att hantera krediten enligt avtalet kan låntagaren kontakta dem antingen via mail eller på telefon. Låntagaren kan även be om att få ärendet prövats av klagomålsansvarige på Thorn Svenska AB. Om du som låntagare fortfarande är missnöjd efter det kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden där rådgivning kan ges av kommunens konsumentvägledare eller Konsumenternas Bank- och finansbyrå. Efter det kan beslutet ännu gå vidare till domstolen där de tillämpas av svensk lag. Om du har några andra funderingar eller frågor som inte gäller ett klagomål kan du även kontakta företaget via telefon eller e-post.

  Vad tycker du?

  Skriv en egen recension om dina tankar angående Klicklån.

  Kicklån
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Kicklån

  Din recension

  FAQ

  Är Kicklån ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Kicklån. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Kicklån?

  Kicklån är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Kicklåns webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.