GoodCash

Alla recensioner

GoodCash

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto
Direkto
0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån
Nätlån
0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum
Ferratum
0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo AXO Finans
AXO Finans
0 recensioner

One of Sweden's best loan brokers - Review of Axo FinansAbout Axo Finnas Axo Finans mediates private loans and collective loans and the business ...

GoodCash

Vill du resa, betala av bilen eller behöver du snabba pengar? Då finns Good Cash för dig. Dem sysslar med smålån utan uppstartsavgifter och årsavgifter med trygghet och säkerhet. Allt för att du ska ha råd med allt du vill göra.

Information om företaget
Good Cash är ett smålåns företag där du kan låna upp till 50 000 kronor även fast du har betalningsanmärkningar. Deras ränta är från 25,74% och dem har återbetalnings tider på 1-8 år. Hur är det möjligt att få lån även fast du har betalningsanmärkningar kan man undra, men det är för att Good Cash kollar på framtiden och inte på det förflutna. Ser dem att du har möjlighet till att betala tillbaka lånet är det självklart att det ska bli beviljat. Good Cash vet att alla kan ha en jobbig period eller hamna i ekonomisk knipa och få en betalningsanmärkning med det ska inte definiera dig som person. Good Cash är villiga att bevilja lån till människor som har upp till 9 betalningsanmärkningar om du kan visa att du har en fast inkomst och inte är skuldsatt hos kronofogden.

Vad erbjuder Good Cash
Hos Good Cash kan du enkelt låna pengar även fast du har betalningsanmärkningar. Du slutför enkelt ansökningen på deras hemsida och får pengarna utbetalda direkt. Good Cash tar inga uppstarts avgifter eller årsavgifter och du kan lösa ut lånet tidigare om du känner för det. När du ansöker om lån hos Good Cash görs en kreditupplysning direkt och du får ditt svar redan ett par timmar efter att du har ansökt. Du kan bli beviljad ett mindre lån än vad du har sökt om ifall du har betalningsanmärkningar men om du visar att du kan betala i tid finns möjlighet att öka lånet till din önskade summa. Återbetalningen sker månadsvis via autogiro. Du har även möjlighet till att få en betalningsfri månad så länge du sköter dina betalningar, dock så läggs räntan på din skuld den månaden du är betalningsfri. För att få en betalnings fri månad måste du har betalat dina räkningar i tid i minst fyra månader i sträck och du kan max få en betalningsfri månad per kalender år. Skulle det vara så att du ångrar ditt lån har du alltid 14 dagars ångerrätt och du betalar inget för att utnyttja din ångerrätt förutom räntan som hunnit ackumulera.

Tips och kontakt
Har några frågor om ditt lån kan du kontakta kundservice via ett telefon samtal eller om du inte känner för att ringa kan du slänga iväg ett mail, deras kontakt uppgifter finns längst ner på deras hemsida. Good Cashs lån är alltid kostnadsfria när det kommer till avgifter. Den enda avgiften som kan tillkomma är en påminnelseavgift på 60 kronor om du är sen med din betalning. Du får även en dröjsmålsränta om på 2,4% per månad som din betalning är försenad. Kraven för att bli beviljad ett lån är att du ska vara mellan 20 och 62 år, vara folkbokförd i Sverige, ha ett svensk personnummer, ha en inkomst av tjänst eller näringsverksamhet och inte vara skuldsatt hos kronofogden.