OmdömesStalle

  Recensioner GoodCash

  Vill du resa, betala av bilen eller behöver du snabba pengar? Då finns Good Cash för dig. Dem sysslar med smålån utan uppstartsavgifter och årsavgifter med trygghet och säkerhet. Allt för att du ska ha råd med allt du vill göra.

  Information om företaget

  Good Cash är ett smålåns företag där du kan låna upp till 50 000 kronor även fast du har betalningsanmärkningar. Deras ränta är från 25,74% och dem har återbetalnings tider på 1-8 år. Hur är det möjligt att få lån även fast du har betalningsanmärkningar kan man undra, men det är för att Good Cash kollar på framtiden och inte på det förflutna. Ser dem att du har möjlighet till att betala tillbaka lånet är det självklart att det ska bli beviljat. Good Cash vet att alla kan ha en jobbig period eller hamna i ekonomisk knipa och få en betalningsanmärkning med det ska inte definiera dig som person. Good Cash är villiga att bevilja lån till människor som har upp till 9 betalningsanmärkningar om du kan visa att du har en fast inkomst och inte är skuldsatt hos kronofogden.

  Farzads Pengaskola - att låna pengar

  Vad erbjuder Good Cash

  Hos Good Cash kan du enkelt låna pengar även fast du har betalningsanmärkningar. Du slutför enkelt ansökningen på deras hemsida och får pengarna utbetalda direkt. Good Cash tar inga uppstarts avgifter eller årsavgifter och du kan lösa ut lånet tidigare om du känner för det. När du ansöker om lån hos Good Cash görs en kreditupplysning direkt och du får ditt svar redan ett par timmar efter att du har ansökt. Du kan bli beviljad ett mindre lån än vad du har sökt om ifall du har betalningsanmärkningar men om du visar att du kan betala i tid finns möjlighet att öka lånet till din önskade summa. Återbetalningen sker månadsvis via autogiro. Du har även möjlighet till att få en betalningsfri månad så länge du sköter dina betalningar, dock så läggs räntan på din skuld den månaden du är betalningsfri. För att få en betalnings fri månad måste du har betalat dina räkningar i tid i minst fyra månader i sträck och du kan max få en betalningsfri månad per kalender år. Skulle det vara så att du ångrar ditt lån har du alltid 14 dagars ångerrätt och du betalar inget för att utnyttja din ångerrätt förutom räntan som hunnit ackumulera.

  Tips och kontakt

  Har några frågor om ditt lån kan du kontakta kundservice via ett telefon samtal eller om du inte känner för att ringa kan du slänga iväg ett mail, deras kontakt uppgifter finns längst ner på deras hemsida. Good Cashs lån är alltid kostnadsfria när det kommer till avgifter. Den enda avgiften som kan tillkomma är en påminnelseavgift på 60 kronor om du är sen med din betalning. Du får även en dröjsmålsränta om på 2,4% per månad som din betalning är försenad. Kraven för att bli beviljad ett lån är att du ska vara mellan 20 och 62 år, vara folkbokförd i Sverige, ha ett svensk personnummer, ha en inkomst av tjänst eller näringsverksamhet och inte vara skuldsatt hos kronofogden.

  GoodCash
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om GoodCash

  Din recension

  FAQ

  Är GoodCash ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om GoodCash. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder GoodCash?

  GoodCash är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GoodCash gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.